Φρίκη στην Πρέβεζα: Ποινική δίωξη στον 40χρονο για τον ξυλοδαρμό της 83χρονης

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε σε 40χρονο Πακιστανό που ξυλοκόπησε την 83χρονη. Θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο βιασμού.

 

EΔίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας άσκησε ο εισαγγελέας της Πρέβεζας σε 40χρονο Πακιστανό, ο οποίος φέρεται να ξυλοκόπησε 83χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο βιασμού.

Στο μεταξύ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση της γυναίκας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έπεσε και θύμα βιασμού. Ο κατηγορούμενος ζήτησε 58ωρη

προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ο συλληφθείς ισχυρίζεται πως είχε σεξουαλική σχέση με την ηλικιωμένη, ότι πήγε σπίτι της το βράδυ της 19ης Ιουνίου και έφυγε χθες τα ξημερώματα. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης, δεν διαπίστωσαν ληστεία, καθώς δεν είχαν πειραχτεί χρήματα και κοσμήματα που είχε μέσα στο σπίτι, όπου έμενε μόνη της. Ο 40χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών κι ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η ηλικιωμένη έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ αναμένεται ιατροδικαστική έκθεση για να διαπιστωθεί εάν έχει υποστεί βιασμό.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα