«Φοβάμαι πως τελείωσε για πάντα» ο Νότης Σφακιανάκης

Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, που διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με τον τραγουδιστή, δήλωσε πως δεν βλέπει να επιστρέφει ξανά στην «ενεργό δράση».Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη μίλησε για τον τραγουδιστή και το ενδεχόμενο επιστροφής του στα καλλιτεχνικά δρώμενα, αναφέροντας πως δεν έχει τέτοια σχέδια και εξέφρασε τον φόβο πως «δεν θα…

Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη

σχολίασε ακόμη δεικτικά πως ο θείος του «κάνει δεύτερη καριέρα με την απουσία», καθώς ασχολούνται περισσότερο τα μέσα ενημέρωσης μαζί του. «Και αυτό συμβαίνει σήμερα. Δεν πουλούσε ποτέ τόσο πολύ. Δυστυχώς δεν πρόκειται να βγάλει κάποιο τραγούδι, ούτε σε δισκογραφική εταιρεία βρίσκεται ή βρισκόταν κατά την απουσία του, γράφοντας κάποιο τραγούδι. Γιατί κι αυτό ακούστηκε και δεν ισχύει. Ούτε έχει σκοπό να εμφανιστεί», είπε.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά στο ελληνικό τραγούδι, ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης είπε: «Πολύ φοβάμαι ότι μπορεί και να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά. Όταν βρεθήκαμε μου είχε πει ότι είναι κοινωνικά προβληματισμένος. Εύχομαι, ελπίζουμε και εγώ και πολύς κόσμος από ότι φαντάζομαι, να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Είναι ένα μικρόβιο που δε βγαίνει τόσο εύκολα, δεν τον πήραν δα και το τόσο πολύ τα χρόνια. Εύχομαι κάποια στιγμή να γυρίσει όλο αυτό μέσα του και να τον ξαναδούμε στις πίστες».

Όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα ότι ο Νότης Σφακιανάκης χτύπησε και νοσηλεύτηκε, ο ανιψιός του ξεκαθάρισε: «Είναι ψέματα, όλο αυτό είναι ράδιο αρβύλα. Μάλιστα την προηγούμενη μέρα που ήμασταν μαζί με το θείο να φανταστείτε».

Ερωτηθείς σχετικά με το νομοσχέδιο για το γάμο τον ομόφυλων ζευγαριών είπε: «Ο θείος μου είχε τοποθετηθεί από το 1991 για αυτά τα πράγματα. Το 96' στον Χατζηνικολάου είπε ότι "αυτό που έρχεται αυτό που βλέπω έρχεται μετά από 20 χρόνια δεν θέλω να το φαντάζομαι. Δεν θα υπάρχει αρσενικό και θηλυκό δεν θα καταλαβαίνεις ποιο είναι το ένα φύλο και ποιο το άλλο"».

Keywords
Τυχαία Θέματα