Φούρνοι: «Δεν υπάρχουν ναυαγοσώστες» - Τα σενάρια για τον πνιγμό του 11χρονου

Ο δήμαρχος Φούρνων μίλησε για τον πνιγμό του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη. Ποια πληροφορία διέψευσε, γιατί δεν είχε ναυαγοσώστη.Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τον τραγικό χαμό του 11χρονου Χρήστου, που πνίγηκε στη θάλασσα των Φούρνων Κορσεών. Ο δήμαρχος του νησιού μίλησε σε όλα τα καναλιά και σε…

Στην ΕΡΤ δήλωσε:

«Διαθέτουν ενοικιαζόμενα δωμάτια

και κάθε καλοκαίρι έρχονται, τα δουλεύουν και έκανε και τις διακοπές του ο Χρήστος. Η μητέρα με ενημέρωσε γύρω στις 17:30 ότι έχουν χάσει τον Χρήστο και δεν μπορούν να το βρουν. Βγήκε όλο το νησί έξω και έψαχνε. Μετά μια ομάδα εθελοντών έπεσε στη θάλασσα και βρήκαν το κορμάκι του Χρήστου πνιγμένο. Βρέθηκε το παιδί κοντά σε μια σημαδούρα, η σημαδούρα είναι 50 μέτρα από την παραλία, είναι πολυσύχναστη, δεν υπάρχει ναυαγοσώστης εκεί γιατί δεν είναι οργανωμένη».

Μιλώντας στο OPEN είπε:

«Βγήκαμε όλοι έξω και ψάχναμε. Είπαμε σε μια ομάδα συμπολιτών να πέσει στη θάλασσα να ψάξει μήπως το παιδί έχει πνιγεί. Το βρήκαμε σε μια σημαδούρα που έχουμε βάλει για να μην κολυμπούν κοντά στο αλιευτικό. Ότι λένε για δίχτυα είναι όλα ασάφειες. Χάθηκε ένα ξαδερφάκι μας γιατί είμαστε συγγενείς. Σαν δήμος και σαν δήμαρχος ενημερώθηκα στις 17:30».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φούρνοι, Δεν, 11χρονου,fournoi, den, 11chronou