«Φιλαράκια»: Η αναφορά στο γάμο της Μόνικα που δεν πρόσεξε κανείς

Στη σειρά «Φιλαράκια» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο με το γάμο της Μόνικα, γίνεται μια αναφορά για την Τζένιφερ Άνιστον, η οποία έχει περάσει απαρατήρητη.

H σειρά «Φιλαράκια» κάνει μια αναφορά για την καταγωγή της Τζένιφερ Άνιστον και συγκεκριμένα στο επεισόδιο με τον γάμο της Μόνικα και του Τσάντλερ.

Στην έβδομη σεζόν και στο επεισόδιο «Ο Τσάντλερ παντρεύεται με την Μόνικα», αναφέρεται ολόκληρο το ελληνικό επώνυμο της Τζένιφερ Άνιστον, που δεν είναι άλλο από το Anastassakis.

Συγκεκριμένα, η Ρέιτσελ βλέπει μία ταμπέλα για έναν άλλο γάμο δύο Ελλήνων, σε αίθουσα απέναντι από αυτή όπου είναι προγραμματισμένη να γίνει η γαμήλια τελετή του Τσάντλερ και της Μόνικα.

Στη ταμπέλα που βλέπει η Ρέιτσελ λοιπόν, γράφει τα ονόματα των οικογενειών είναι «Αναστασάκης - Παπασιφάκης». Μάλιστα διαβάζει φωναχτά την ταμπέλα με το επώνυμό της και στη συνέχεια ζητάει από τον ορθόδοξο ιερέα να παντρέψεις τους δύο φίλους της.

Η αναφορά λοιπόν, είναι πως το πραγματικό επίθετο της Τζένιφερ Άνιστον, είναι το Αναστασάκης, καθώς το πλήρες όνομα του πατέρα της, ήταν το Γιάννης Αντώνιος Αναστασάκης.

{https://youtu.be/8VR2g5SNsDI}

Keywords
Τυχαία Θέματα