Φάνης Μουρατίδης: Είμαστε οικογένεια με τον Χαραλαμπόπουλο, αυτό που συμβαίνει είναι μαγικό

Ο Φάνης Μουρατίδης αποκαλύπτει πως νιώθει ικανοποιημένος με όσα έχει καταφέρει να δώσει στο κοινό του μέχρι σήμερα.Ο Φάνης Μουρατίδης μετά από μια μεγάλη διαδρομή στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, από τη Θεσσαλονίκη ως την Αθήνα κι από τους Παξούς στον κόσμο, δηλώνει ικανοποιημένος με…

Ο Φάνης Μουρατίδης

θέλει το κοινό να αποχωρεί από το θέατρο με την ευχαρίστηση πως είδε μια καλή παράσταση: « Για μένα η χαρά μου είναι ότι ο κόσμος διασκέδασε, είδε την παράσταση και έφυγε ευχαριστημένος. Δεν φεύγει με εμένα αλλά με την παράσταση.

Για αυτή την παράσταση θα μιλήσει κι εκεί που τρώει το σουτζουκάκι του θα μιλήσει και για εμένα. Δεν αισθάνομαι ένας άνθρωπος που έχω μέσα μου κενά ή είμαι μέσα μου πεινασμένος. Πλέον με ενδιαφέρει με ποιους το κάνω, η παρέα με ενδιαφέρει.

«Σύζυγο» λέω τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και για αυτό δουλεύουμε χρόνια μαζί. Είμαστε μια τεράστια οικογένεια και όταν αυτό συμβαίνει είναι μαγικό. Έχει φύγει ο καθαρά επαγγελματικός χαρακτήρας του πράγματος.

Παραδόξως δεν έχουμε γκρίνιες. Με τα σόγια τα έχουμε βρει. Οι μανάδες μας θα μπορούσαν να είναι και αδελφές», πρόσθεσε για τη σχέση που έχουν μετά από χρόνια συνεργασίας και φιλίας.

Η σχέση με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο:

Παράλληλα με την τηλεόραση και το θέατρο έχει ξεκινήσει να διδάσκει υποκριτική σε νέους καλλιτέχνες. Ενώ η σειρά Maestro έχει απογειώσει την καριέρα του σε άλλο επίπεδο. Μάλιστα όταν βρισκόταν με την Χαρούλα Αλεξίου στο ξενοδοχείο τους σε διάλειμμα από τα γυρίσματα όπως είπε: «Ήρθε Άγγλος και τραγούδησε το ''Είσαι το τυχερό μου αστέρι'' στα ελληνικά».

Δείτε το απόσπασμα:

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τον βοήθησε πολύ στον ρόλο του: «Οφείλω την ερμηνεία μου στο Maestro στον Χρ. Παπακαλιάτη», παραδέχεται στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Αρνήθηκε ωστόσο να δώσει spoiler για τον δεύτερο κύκλο του Maestro, εκτός από το γεγονός πως θα έχει περισσότερα επεισόδια από τον πρώτο.

Ο Φάνης Μουρατίδης μιλά για το Maestro:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φάνης Μουρατίδης, Είμαστε, Χαραλαμπόπουλο,fanis mouratidis, eimaste, charalabopoulo