Φαήλος Κρανιδιώτης: Η Τουρκία επιδιώκει να μας σύρει σε συνολική διαπραγμάτευση μετά από παρέμβαση τρίτων

«10 άνθρωποι, 11 Αρχηγοί. Και επίσης ο χώρος βρίθει επιπλέον από ημίτρελους, συνωμοσιολόγους και λαμόγια. Ο πατριώτης οφείλει πρωτίστως να είναι σοβαρός, να έχει μπέσα και φυσικά να είναι ...πατριώτης και όχι αλμπάνης φραγκοφονιάς», δηλώνει για τους επικεφαλής μικρών σχημάτων της «πατριωτικής δεξιάς» ο επικεφαλής της «Νέας Δεξιάς».

«Οι Τούρκοι πάντα εξαγγέλουν αυτό που θα κάνουν και απλά περιμένουν να σε βρουν μπόσικο. Δεν πρέπει λοιπόν να μας βρουν αλλά να φοβούνται πως στο χαστούκι θα τους πυροβολήσουμε στο Δόξα Πατρί», τονίζει με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Φαήλος Κρανιδιώτης,

επικεφαλής της «Νέας Δεξιάς».

Ενδιαφέρον εμφανίζει και η άποψή του για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο των μικρών κομμάτων στα δεξιά της ΝΔ: «Ο στενός χώρος των μικρών κομμάτων και οργανώσεων δεν πρόκειται ποτέ να ενωθεί. Έχω μιλήσει σχεδόν με όλους, και είχαμε κάνει και συμφωνίες, αποδεχόμενος να είμαι και δεύτερος, τρίτος, στην δεύτερη γραμμή. Όλοι αθέτησαν το λόγο τους. Μιλάμε 10 άνθρωποι, 11 Αρχηγοί. Και επίσης ο χώρος βρίθει επιπλέον από ημίτρελους, συνωμοσιολόγους και λαμόγια. Ο πατριώτης οφείλει πρωτίστως να είναι σοβαρός, να έχει μπέσα και φυσικά να είναι ...πατριώτης και όχι αλμπάνης φραγκοφονιάς». Αφήνει, μάλιστα, αιχμές κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, σε ερώτηση για τον οποίο απαντά με τελείως απαξιωτικό τρόπο: «Εάν ο εκλογικός νόμος του επέτρεπε να συμμετάσχει στις εκλογές και είχε υπερπροβολή στα ΜΜΕ, ο σκύλος μου, που σας διαβεβαιώ πως είναι πολύ τραβηχτικός και αγαπησιάρης, θα εκλεγόταν με τα τσαρούχια. Η διαφορά είναι πως ο σκύλος μου, όπως όλα τα σκυλιά, είναι τίμιο ζώο και δεν θα πούλαγε φούμαρα, μαντζούνια κλπ σε κανένα».

Η ΣΥΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

-Ποια θεωρείτε πως είναι η στρατηγική της Τουρκίας στο Αιγαίο κ. Κρανιδιώτη;

Τουρκία κλιμακώνει τις απειλές και επιδιώκει είτε με αυτές, είτε μέσα από ένα θερμό επεισόδιο να μας σύρει σε συνολική διαπραγμάτευση μετά από παρέμβαση τρίτων, πχ ΗΠΑ, Γερμανία. Η Τουρκία θέλει να γιορτάσουμε το 2021 αναιρώντας τα αποτελέσματα της Ελληνικής Επανάστασης. Όλα όσα κάνει, ναυτική βάση στην Αλβανία, επιστροφή στην Λιβύη, εισβολή στο Ιράκ, στη Συρία, επιθετικότητα απέναντι στο Ισραήλ και σε μας δεν είναι παρά νεοθωμανικός αναθεωρητισμός. Το τρελό όνειρο των Τούρκων είναι μια συνομοσπονδία με συνόμοσπονδους υποτακτικούς όλες τις πρώην επαρχίες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Επιδιώκει παρουσία παντού, οικονομική, πολιτική, στρατιωτική, πολιτιστική. Ακόμη και τα τουρκοσήριαλ είναι επιδοτούμενα για εξαγωγή, υπό τον όρο πως δεν θα μεταγλωττίζονται, ώστε να εξοικειωθούμε και με την γλώσσα τους. Χρονικά κοντά στο Νταβός, στην πρωτοφανή επίθεση Ερντογάν στον Νετανυάχου και την τουρκοϊσραηλινή ρήξη, ο Νταβούτογλου είχε επισκεφτεί το Σεράγεβο. Τον ρώτησε δημοσιογράφος, «Πώς ήταν η πτήση σας για την Βοσνία»; Απάντησε “Δεν ήρθαμε με αεροπλάνο στην Βοσνία,. Ήρθαμε καβάλα στα άλογα πριν 500 χρόνια”. Καταλάβατε νομίζω.

-Τι πιθανότητες δίνετε για ένα θερμό επεισόδιο έως τις αμερικάνικες εκλογές;

-Πολύ μεγαλύτερες από ποτέ εάν εκπέμψουμε το μήνυμα της αδυναμίας, αν κυριαρχήσουν φωνές πουρκουάδων και Αποστόλων του Μαρασμού. Οι Τούρκοι πάντα εξαγγέλουν αυτό που θα κάνουν και απλά περιμένουν να σε βρουν μπόσικο.
Δεν πρέπει λοιπόν να μας βρουν αλλά να φοβούνται πως στο χαστούκι θα τους πυροβολήσουμε στο Δόξα Πατρί.

-Και πώς το ενδεχόμενο εμπλοκής με την Τουρκία μπορεί να αποφευχθεί;

-Η ορθή αποτροπή συνοψίζεται σε τελευταίες δηλώσεις του Πρωθυπουργού, σε αυτό που είπε και μπροστά στον Τραμπ, «δεν θα χάσουμε» και το εξέφρασε άψογα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αλλά και άλλοι ταγοί μας. Με λίγα λόγια οι Τούρκοι, αν ξέρουν πως δεν μείνουμε στο θερμό επεισόδιο, αλλά πχ απόπειρα κατάληψης του Καστελόριζου, θα σημαίνει πως θα τους χτυπήσουμε παντού, δεν θα τολμήσουν. Γι’ αυτό πρέπει να ράψουν το στόμα τους ο Βενιζέλος, η Ντόρα και κάποιοι άλλοι, να μην στέλνουν μηνύματα πουρκουαδισμού, αμφησημίας, από την καρδιά του πολιτικού συστήματος, πως «το συζητάμε». Με ποιούς; Κάποιος να τους σκουντήσει δυνατά να συνέλθουν. Η Τουρκία δεν είναι Ιταλία να διαπραγματευθούμε με όρους πολιτισμένης διαπραγμάτευσης. Είναι ένα κακέκτυπο Ναζιστικής Γερμανίας που δεν ηττήθηκε ακόμη και δεν είχε την Νυρεμβέργη της. Είναι το κράτος συμμορία, δουλέμπορος, τραμπούκος και γενοκτόνος. Όποιος ζήλεψε το κουστούμι της ήττας από τον Τσάμπερλεν, να διαβάσει Ιστορία και να ρίξει παγωμένο νερό στο πρόσωπο του. Κανείς δεν επιτρέπεται να θολώνει το μήνυμα πως θα τους σπάσουμε τα μούτρα. Έχουμε περισσότερα μαχητικά αεροπλάνα από τη Γαλλία, μεγάλο Στόλο και ευνοϊκή για μας γεωγραφία. Δεν πρέπει να τους φοβόμαστε και όλοι ανεξαιρέτως οφείλουμε να στηρίξουμε την κυβέρνηση σε μια γραμμή μαχητικής εθνικής ενότητας. Αρραγές υπερκομματικό μέτωπο για να αντισταθούμε και όχι να υποταχτούμε. Και πιστεύω πως ο Πρωθυπουργός δεν θα πάθει ξαφνικά αυτοκτονικό ιδεασμό. Έχει επιλέξει εξαιρετική στρατιωτική ηγεσία, να την εμπιστευθεί και στην εθνική γραμμή της αποτροπής είμαστε όλοι στρατιώτες της. Και πρέπει η συμμαχία με το Ισραήλ να γίνει βαθύτερη, να γίνει πολλαπλασιαστής ισχύος.

Οι Τούρκοι είναι θρασύδειλοι και σιγουρατζήδες. Διαπρέπουν κατά γυναικοπαίδων, αιχμαλώτων, αντιπάλων δεμένων πισθάγκωνα. Έχουν το τεράστιο εσωτερικό μέτωπο των Κούρδων, κάθε τόσο τους ρίχνουν ελικόπτερα, ανατινάσσουν τεθωρακισμένα και έχουν πάντα στην διάθεση τους ένα πυρηνικό όπλο, Κουρδική Ιντιφάντα, όπου δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα. Μόνο στην Πόλη οι Κούρδοι είναι περισσότεροι από όλο τον πληθυσμό του Λεκανοπεδίου Αττικής. Ο Ερντογάν έχει συλλάβει τόσους πιλότους μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας του που αρχίζω να αναρωτιέμαι μήπως τα ελληνικά γονίδια του εξωμότη προπάππου του συνωμοτούν. Έδωσε μια θρασεία συνέντευξη στην Καθημερινή ο πρέσβης των ισλαμιστών και δουλεμπόρων ναζί της Άγκυρας στην Αθήνα, ο Μπουράκ Οζουγκέργκιν, ένας γιαλαντζί Φον Ρίμπεντροπ, όπου με περισσή υποκρισία και αλαζονεία τολμά να μιλάει για διεθνές δίκαιο, προαναγγέλλει συμβιβασμό μας και αποκαλεί αλαζονικά εμάς, την Κύπρο και το Ισραήλ, πυρηνική δύναμη, "οδοντογλυφίδα", που προσπαθεί ματαίως, ως μοχλός, να μετακινήσει έναν "λίθο", την Τουρκία. Όταν μιλάει για δίκαιο και ανθρωπισμό ένας Τούρκος διπλωμάτης, είναι σαν να σου κάνει διάλεξη κατά των ναρκωτικών εκπρόσωπος του Εσκομπάρ. Κάποιος πρέπει να του θυμίσει ιστορικά πως η αλαζονεία της Τουρκίας την οδήγησε σε μνημειώδεις ήττες και συρρίκνωση. Εκτός από τις οδοντογλυφίδες υπάρχουν τα παλούκια και τα γουρουνοτόμαρα.

Οι εισηγήσεις των Επιτελείων είναι για αύξηση της θητείας εδώ και χρόνια και οι πολιτικές ηγεσίες υποκύπτουν στις πολιτικές νεολαίες και στους Χειριστές Κρουασάν Βουτύρου της Γκομενοφυλακής. Αύξηση της θητείας ...χθες

- Με τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας τι πρέπει να γίνει; Και με το θέμα της θητείας που οι πληροφορίες επιμένουν πως είναι στο τραπέζι;

-Η χώρα πρέπει να παραδειγματιστεί από το πλέον επιτυχημένο παράδειγμα μικρής χώρας με πολλές απειλές και πλήθος εχθρών, το Ισραήλ. Εμείς καταστρέψαμε την πολεμική μας βιομηχανία. Πρέπει να την αναστήσουμε και εκσυγχρονίσουμε και να μην υπάρχει συμφωνία, πλην των κατεπειγουσών προμηθειών, που να μην περιλαμβάνει μεταφορά τεχνολογίας και συμπαραγωγές. Στις σοβαρές χώρες η πολεμική βιομηχανία είναι παράγων ανάπτυξης, αγκαλιάζει την έρευνα, τις νέες τεχνολογίες, που μετά μεταφέρονται και στον πολιτικό τομέα. Χρειαζόμαστε κι εμείς ένα μοντέλο πολλών μικρών εταιρειών έρευνας και ανάπτυξης, που θα εργάζονται σε συγκεκριμένα πρότζεκτ, τα οποία μετά θα μπαίνουν σε παραγωγή και εξαγωγές. Το μοντέλο αυτό, ταιριάζει στον Έλληνα, που δουλεύει με φίλους, οικογένεια, και είναι ευέλικτο και μπορεί μετά να τροφοδοτεί με πρωτοποριακά προϊόντα μεγαλύτερα, βιομηχανικά πλέον σχήματα. Δεν θα κάνουμε τα κανόνια αλέτρια. Τα “κανόνια” μπορούν να φέρουν ανάπτυξη.
Οι εισηγήσεις των Επιτελείων είναι για αύξηση της θητείας εδώ και χρόνια και οι πολιτικές ηγεσίες υποκύπτουν στις πολιτικές νεολαίες και στους Χειριστές Κρουασάν Βουτύρου της Γκομενοφυλακής. Αύξηση της θητείας ...χθες! Πχ οι 9 μήνες στον Στρατό Ξηράς είναι επιεικώς αστείοι. Όποια εκπαίδευση κατορθώνεται, επιτυγχάνεται χάρις στην φιλοτιμία των Στελεχών. Απολύονται οι στρατιώτες και δεν έχουν προλάβει να κάνουν δύο πλήρεις κύκλους εκπαιδεύσεως, έναν θερινό και έναν χειμερινό, ούτε να σφυρηλατηθεί πνεύμα μονάδος. Να τελειώνουμε με αυτή την αστειότητα. Ό,τι εισηγηθούν τα Επιτελεία να γίνει δεκτό άμεσα. Και δεν το λέω εκ του ασφαλούς. Υπηρέτησα εθελοντικά 23 μήνες θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις ως εφ. Αξιωματικός, στο 505 Τάγμα Πεζοναυτών αρχικά και όλο το 1991 στην 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών. Μια γεμάτη θητεία με αληθινή εκπαίδευση με ιδρώτα κάνει καλό, δεν θα λειώσουν οι κανακάρηδες σας και σημαίνει λιγότερο αίμα στην μάχη. Είμαι περήφανος που συμμετείχα στην μεγάλη παράδοση των Καταδρομών. Προτρέψτε τα παιδιά σας να δηλώσουν εθελοντές. Θα βγουν καλύτεροι, δυνατότεροι, με αληθινούς φίλους και θα έχουν προσφέρει στην Πατρίδα.

-Αλήθεια κ. Κρανιδιώτη οι «μακεδονομάχοι» - όπως τους ονομάζουμε- που εξαφανίστηκαν με την αλλαγή κυβέρνησης;

-Αν μιλάτε για κάποιους στην ΝΔ που ανακουφίστηκαν που ο ΣΥΡΙΖΑ τους έκανε την βρωμοδουλειά, φυσικό ήταν. Αν μιλάτε για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που ήταν και είναι κατά της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών, το ό,τι απογοητεύτηκαν δεν σημαίνει πως άλλαξαν γνώμη. Με την ψήφο τους τιμώρησαν και έριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό το λόγο αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη δηλώνει «περήφανος». Δεν έμαθαν τίποτα. Ο λαός κινητοποιήθηκε σε απίστευτου μεγέθους ακηδεμόνευτες συγκεντρώσεις και όχι μόνον τον αγνόησαν αλλά καθυβρίστηκε και του αρνήθηκαν και το στοιχειώδες: να ρωτηθεί με δημοψήφισμα το αφεντικό του τόπου. Ρωτήθηκαν οι Σκοπιανοί και όχι οι Έλληνες! Τα δε επιχειρήματα είναι κωμικά. Εγώ πάντως δεν θα ξεχάσω ποιοι βρίζανε ως φασίστες, ρατσιστές, ακροδεξιούς κλπ αυτή την λαϊκή πανστρατιά στην οποία μετείχαν από την άκρα δεξιά, τον κορμό της ΝΔ και των κεντρογενών, του αληθινού Κέντρου, όχι της χλαπάτσας του Λούλη, ως τον Ρούντι Ρινάλντι! Παρά τις πεποιθήσεις μερικών ιδεολογικά κοντοχωριανών μου, υπάρχουν πατριώτες αριστεροί και ανήκουν και αυτοί στο 91,2% του αληθινού πατριωτικού χώρου που δεν έχει έκφραση ακόμη. Μην ξεχνάτε, την πιο πλήρη, τίμια και ιστορικά τεκμηριωμένη ανάλυση για το Ελληνικό πρόβλημα την έχει κάνει ένας σπουδαίος αριστερός πατριώτης και διανοούμενος, ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης.

Αρραγές υπερκομματικό μέτωπο για να αντισταθούμε και όχι να υποταχτούμε. Και πιστεύω πως ο Πρωθυπουργός δεν θα πάθει ξαφνικά αυτοκτονικό ιδεασμό

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τσιλιαδόρο κάποιους νεοφιλελεύθερους ενδοτικούς να νομίζουν πως τελείωσε το ζήτημα με αυτό το κουρελόχαρτο αλλά δεν είναι έτσι. Στα μεγάλα ζητήματα πρέπει να σκέφτεσαι και να νοιώθεις με αιώνες και έτσι γίνεται και στο υποσυνείδητο του Έθνους. Προσωρινά η Αριστερά και οι συνεργοί της έκαναν προδοτικές παραχωρήσεις στον Σκοπιανό σωβινισμό, στους επιγόνους του ΝΟΦ, του Ιβάν Μιχαήλοφ, φίλου του Χίτλερ, του Χίμλερ και συνεργάτη των SS, όμως το ζήτημα σε μερικά χρόνια, αν δεν υπάρξει πατριωτική κυβέρνηση που θα καταγγείλει την συμφωνία, θα το λύσει σύντομα η δημογραφία. Εκεί ζουν Βούλγαροι, Αλβανοί που σε λίγο θα είναι πλειοψηφία, Σέρβοι, και πάνω από 200.000 Έλληνες, το μεγαλύτερο έγκλημα της άθλιας διαπραγμάτευσης. Τους κατέγραψαν ακόμη και οι γερμανικές κατοχικές δυνάμεις σε απογραφή και τους «ξέχασαν» ο Τσίπρας και ο υπουργός του. Θα διαλυθεί το έκτρωμα αυτό και τότε θα μιλήσουμε με τους υπόλοιπους γείτονες μας.

-Και με αφορμή τα ελληνοτουρκικά, πιστεύετε ότι η ακροδεξιά μπορεί να ανασυγκροτηθεί; Ποιοι είναι οι λόγοι που την κρατούν στο περιθώριο;

-Προφανώς ονομάζετε έτσι εσφαλμένα τον λεγόμενο «πατριωτικό χώρο». Στο ταξίδι της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ πλήρωσα μόνος μου τα ναύλα και με μια ομάδα ιδεολόγων τίμιων ανθρώπων, που έμειναν πιστοί μέχρι το τέλος, βίωσα χρήσιμες εμπειρίες και γνώση. Ο αληθινός πατριωτικός χώρος δεν είναι μόνο οι διάφορες ομάδες, γκρούπες και κόμματα, της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ συμπεριλαμβανομένης, που παίρνουν από τίποτα έως γύρω στο 1%. Θα ήταν συμφορά για την χώρα κάτι τέτοιο.
Ο αληθινός πατριωτικός χώρος είναι το 91,2% που ήταν υπέρ της σκληρής πολιτικής στον Έβρο και που περιελάμβανε και πάνω από 12% που ήθελε ακόμη πιο σκληρή πολιτική. Άρα διαπερνά συντριπτικά όλο το πολιτικό φάσμα και αφήνει απέξω βαρεμένους διεθνιστές και φρικιά.

Ο στενός χώρος των μικρών κομμάτων και οργανώσεων δεν πρόκειται ποτέ να ενωθεί. Έχω μιλήσει σχεδόν με όλους, και είχαμε κάνει και συμφωνίες, αποδεχόμενος να είμαι και δεύτερος, τρίτος, στην δεύτερη γραμμή. Όλοι αθέτησαν το λόγο τους. Μιλάμε 10 άνθρωποι, 11 Αρχηγοί. Και επίσης ο χώρος βρίθει επιπλέον από ημίτρελους, συνωμοσιολόγους και λαμόγια. Ο πατριώτης οφείλει πρωτίστως να είναι σοβαρός, να έχει μπέσα και φυσικά να είναι ...πατριώτης και όχι αλμπάνης φραγκοφονιάς.
Χρειάζεται επομένως κάτι άλλο, καινούργιο, σοβαρό, που θα συγκεντρώσει σοβαρούς ανθρώπους και νόμιμο χρήμα για την δράση του. Έχω επελάσει ενάντια στους ανεμόμυλους και ξέρω τι σας λέω. Δεν μετανιώνω, θα περηφανεύομαι και στα εγγόνια μου πως κάποτε τα έβαλα με όλους, μόνος με λίγους φίλους, όμως κατέγραψα και ανέλυσα υγιώς την εμπειρία και οι καλές προθέσεις δεν αρκούν. Χρειάζεσαι στελέχωση και επιμελητεία, «όπλα» και «πυρομαχικά». Κάτι τέτοιο, με σοβαρές πολιτικές θέσεις, ανάλογο των μεγάλων πατριωτικών κινημάτων που ανεβαίνουν σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως στην Γαλλία, όπου η φίλη μου η Μαρίν Λεπέν καλπάζει και πιστεύω πως θα γίνει Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, μπορεί να απευθυνθεί αξιόπιστα σε αυτό το πάνω από 90%. Αλλιώς θα πηγαίνουν εσαεί στα συστημικά κόμματα και στους “λαγούς” τους. Πιστεύω όμως πως κάτι καινούργιο θα αναδειχθεί εκτός αν η ΝΔ πάθει επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, συνεχίσει και σκληρύνει την πολιτική της απέναντι στην τουρκική απειλή, αφήσει τα επαμφοτερίζοντα στο λαθρομεταναστευτικό, κόψει κάθε επίδομα και παροχή και μαντρώσει τους παράνομους ως την απέλαση και μαζέψει τα λουριά στους παλαβούς «δικαιωματιστές» και την αντζέντα τους. Επειδή όμως είναι πολλά τα αν και οι δισταγμοί της, νομίζω θα υπάρχει χώρος για ένα μαχητικό πατριωτικό κόμμα που θα εκπληρώσει τις προϋποθέσεις που προανέφερα.

Σε κάθε ιστορική περίοδο το σύστημα ευνοεί την δημιουργία ενός μορφώματος που θα διασύρει τις πατριωτικές ιδέες και θα έχει υπό συστημικό έλεγχο την εκτόνωση της ψήφου

-Το κόμμα Βελόπουλου, η Ελληνική Λύση, μπορεί να αποτελέσει την έκφραση του χώρου;

-Στο βιβλίο του, στην «Αναζήτηση – Δοκίμιο ελληνικής ιδεολογίας», ο αείμνηστος Δημήτρης Λάμπρου, εκδότης του «Δαυλού», έγραψε πως οι εκλογές στην αστική δημοκρατία είναι ποσοτική και όχι ποιοτική διαδικασία. Εάν ο εκλογικός νόμος του επέτρεπε να συμμετάσχει στις εκλογές και είχε υπερπροβολή στα ΜΜΕ, ο σκύλος μου, που σας διαβεβαιώ πως είναι πολύ τραβηχτικός και αγαπησιάρης, θα εκλεγόταν με τα τσαρούχια. Η διαφορά είναι πως ο σκύλος μου, όπως όλα τα σκυλιά, είναι τίμιο ζώο και δεν θα πούλαγε φούμαρα, μαντζούνια κλπ σε κανένα. Το σώμα της Δημοκρατίας έχει νοσηρά φαινόμενα. Σε κάθε ιστορική περίοδο το σύστημα ευνοεί την δημιουργία ενός μορφώματος που θα διασύρει τις πατριωτικές ιδέες και θα έχει υπό συστημικό έλεγχο την εκτόνωση της ψήφου.

Keywords
φαήλος κρανιδιώτης, φαήλος, τουρκια, φαήλος κρανιδιώτης, φαήλος, εκλογικός νόμος, για μας, μιχάλης χαραλαμπίδης, νεα δημοκρατια, εκλογες, μμε, σκύλος, αιγαιο, ηπα, λιβυη, καβαλα, γεεθα, σημαίνει, βενιζελος, γαλλια, αθηνα, κυπρος, συριζα, δημοψηφισμα 2015, χλαπάτσας, σκοπια, απογραφη, τσιπρας, δραση, επιδομα, λύση, εθνικη τραπεζα, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, απογραφη 2011, στρατος, δημοψηφισμα, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, αλλαγη ωρας 2012, εκλογες ηπα, ογα επιδοματα, ιταλια εκλογες, κυπρος εκλογες, αλλαγη ωρας 2013, κομματα, εκλογικός νόμος, αποτελεσματα, χλαπάτσας, χωρες της ευρωπης, δυνατα, χωρες, το θεμα, αλβανια, αλογα, γεεθα, γερμανια, γνωμη, γνωση, δημοκρατια, εθνικη, ηγεσια, ηπα, θεμα, θητεια, ιβαν, ιρακ, ισραηλ, ιταλια, καθημερινη, μμε, ονειρο, ρωτησε, χιτλερ, αγιου πνευματος, αεροπλανο, αυξηση, αιμα, αλβανοι, απλα, αφορμη, βιβλιο, βοσνια, γεωγραφια, γινει, γινεται, γλωσσα, δυναμη, δηλωσεις, δοξα, δοκιμιο, ειπε, υπαρχει, εκπαιδευση, εκφραση, εμειναν, ερντογαν, ερευνα, εσαει, ζωο, ιδεες, κυβερνηση, κομμα, κρουασαν, λύση, λογια, λογο, μηνυματα, μηνες, μοιρα, μιχάλης χαραλαμπίδης, ναζι, νερο, νυρεμβεργη, νταβος, ντορα, ομαδα, παντα, οικογενεια, παιδια, πετρα, πιθανοτητες, προγραμματα, πτηση, ρηξη, συγκεκριμενα, συντομα, συρια, σκεφτεσαι, σκύλος, σκυλια, σωμα, στομα, σχηματα, ταγμα, τεθωρακισμενα, φυσικα, φυσικο, χιμλερ, χρημα, χρονικα, αφεντικο, αιωνες, δημητρης, ειδικες δυναμεις, εξαγωγες, ελληνικα, για μας, χωρα, εισβολη, καρδια, κωμικα, κυριακου, μεινει, μπροστα, ομαδες, πληροφοριες, σημαίνει, ταξιδι, τρελο, θεσεις
Τυχαία Θέματα