Έξαλλοι στη Σουηδία με την Ελλάδα

Έξαλλοι εμφανίζονται στη Σουηδία με την Ελλάδα. Η υπουργός Εξωτερικών της χώρας ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά, μετά τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Να μην κάνουν διακοπές στην Ελλάδα καλεί - επί της ουσίας - τους Σουηδους η υπουργός Εξωτερικών της χώρας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες Σουηδοί τουρίστες βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο.

Συγκεκριμένα

οι Σουηδοί τουρίστες είχαν εισιτήρια και είχαν κλείσει ξενοδοχεία στην Ελλάδα και φαίνεται ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση από ελληνικές Αρχές μέχρι χθες για το ότι δεν ανοίγουν οι πτήσεις. 

Σουηδή ΥΠΕΞ: Οι Σουηδοί να το σκεφθούν αν πρέπει να επισκεφθούν την Ελλάδα

Σε δήλωσή της η υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Ann Linde, καλεί τους Σουηδούς να το σκεφτούν καλά αν πρέπει να επισκεφθούν την Ελλάδα.

«Η Ελληνική Κυβέρνηση αποφάσισε πρόσφατα να μην επιτρέψει απευθείας πτήσεις από τη Σουηδία προς την Ελλάδα. Αυτή η απόφαση είναι λυπηρή. Δημιουργεί αβεβαιότητα και ανησυχία για ταξιδιώτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν από τη Σουηδία στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.

Το Υπουργείο Εξωτερικών θα διατηρήσει συνεχή επαφή με υπουργεία και τις αρχές της ελληνικής κυβέρνησης. Οι σουηδοί τουρίστες ίσως χρειαστεί να εξετάσουν εάν είναι σκόπιμο να ταξιδέψουν στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Όσοι επιλέγουν να ταξιδέψουν πρέπει να προετοιμαστούν διεξοδικά και να μείνουν ενημερωμένοι. Οι ταξιδιώτες καλούνται να διατηρήσουν στενή επαφή με τους ταξιδιωτικούς πράκτορές τους και να επανεξετάσουν την ασφαλιστική τους κάλυψη», σημειώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έξαλλοι, Σουηδία, Ελλάδα,exalloi, souidia, ellada