Ευγενία Σαμαρά: Άδειασα, πέθανε ξαφνικά ο πατέρας μου, μεγάλο σοκ

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για τη ζωή της και την πορεία της από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και τον ρόλο της στον Σασμό.Για το Σασμό μίλησε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά, στο Night Out και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Σχολίασε πίστευε από την αρχή πως θα είναι μια καλή σειρά που θα ιντρίγκαρε με…

Η Ευγενία Σαμαρά απόλαυσε μια μοναδική

δοκιμασία κάνοντας slackline, μια εμπειρία που όσο κι αν φαίνεται δύσκολη κι επικίνδυνη, παράλληλα είναι λυτρωτική για όσους τολμούν.

Επιστρέφοντας στο πλατό του Night Out, η Ευγενία Σαμαρά απάντησε στις ερωτήσεις φίλων και συμπρωταγωνιστών της με μεγάλη άνεση, ενώ λίγο αργότερα εισέβαλε στο στούντιο ο Ανδρέας Γεωργίου και ζήτησε να της χαμηλώσουν το φως: «Σόρρυ, ένα λεπτάκι παιδιά! Σόρρυ! Όχι, τίποτα να διορθώσω κάτι θέλω. Βαγγέλη μου, έρχεσαι λίγο; Είναι πολύ καλά φωτισμένη αλλά μπορούμε λίγο να κατεβάσουμε εδώ το φως; Για να την υποφωτίσουμε λίγο, αυτό θέλω», ζήτησε ο σκηνοθέτης.
«Βλέπεις τα τρία μόνιτορ, η τρία; Μπορούμε να βάλουμε λίγο τη Γη της Ελιάς εκεί; Την αφίσα; Παίζει στο Σασμό η κοπέλα», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου με την Ευγενία Σαμαρά να γελάει. Και στο τέλος ζήτησε να παίξουν το τραγούδι του Σασμού: «Εντάξει, βεντέτα και ο ένας, βεντέτα και ο άλλος», σχολίασε η Ευγενία Σαμαρά.

Η φάρσα του Ανδρέα Γεωργίου:

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ζήτησε από την Ευγενία Σαμαρά να του πει για τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη και η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για την οικογένειά της και για την πρώτη της δουλειά στον ραδιοφωνικό σταθμό Imagine δίπλα στον Αντώνη Κανάκη, στα 19 της. Αργότερα ήρθε η θέση δίπλα στους Ράδιο Αρβύλα μέχρι να αποφασίσει να έρθει στην Αθήνα. Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και για τη σχέση της με τον Γιάννη Ποιμενίδη με τον οποίο είναι 8 χρόνια μαζί. Όπως είπε, ο σύντροφός της παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στη ζωή της. Επίσης αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και το γεγονός πως σοκαρίστηκε όταν έμαθε τι είχε γίνει. Είναι σίγουρη πως οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν για τις ενέργειές του.

Η πρώτη επαφή με τους Ράδιο Αρβύλα:

Η σχέση με τον Γιάννη Ποιμενίδη:

Η Ευγενία Σαμαρά για την ξαφνική απώλεια του πατέρα της

Για τον πατέρα της μίλησε φανερά συγκινημένη: «Πριν έναν χρόνο έφυγε ο μπαμπάς μου. Μεγάλο σοκ, μεγάλη απώλεια και ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που συνέβη. Δεν ήταν κάτι το οποίο περιμέναμε. Οπότε μπορώ να πω ότι αισθανόμουν πολύ παγωμένη, άδεισα ξαφνικά και αισθάνθηκα συναισθήματα που δεν μπορώ ακριβώς να τα περιγράψω. Για μένα είναι πολύ απελευθερωτικό το ότι τα είχα πει με τον μπαμπά μου όλα.

Είχα πει αυτά που με ενοχλούν, είχα πει αυτά που δεν με ενοχλούν, αυτά που αγαπώ, αυτά που μπορεί να με θυμώναν και δεν είχα κάτι που να χρωστούσα. Είμαι πολύ τυχερή που τον είχα τόσα χρόνια στη ζωή μου. Είμαι πολύ τυχερή για όλα όσα μου έδωσε, έχω περάσει μαζί του πάρα πολλά. Ο μπαμπάς μου ήταν ένας άνθρωπος της διασκέδασης, οι φίλοι μου όλοι τον λάτρευαν, θα ερχόταν και θα βγαίναμε παρέες. Δηλαδή πολύ δικός μας άνθρωπος. Έχει πολλή δυσκολία μέσα η απώλεια και δεν είμαι σίγουρη αν ο χρόνος είναι γιατρός. Δεν νομίζω ότι ποτέ θα το αποδεχθώ ή θα το λύσω ή θα πω εντάξει, είμαι καλά με αυτό», πρόσθεσε για τον ισχυρό δεσμό που είχαν σαν πατέρας με κόρη.

Όσα είπε η Ευγενία Σαμαρά για τον πατέρα της:

Keywords
Τυχαία Θέματα