Έτσι θα περάσουμε το καλοκαίρι με την πανδημία - Νέες προβλέψεις

Αισιοδοξία στους ειδικούς ότι το καλοκαίρι όλα θα είναι καλύτερα στο μέτωπο της πανδημίας. Οι πρώτες εκτιμήσεις. Τι θα γίνει με μάσκες. Για την εξέλιξη της πανδημία μίας μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, τονίζοντας πως «το καλοκαίρι θα είμαστε πολύ κοντά σε μια κανονικότητα». Όμως, οι μάσκες, ειδικά…

Δημόπουλος: Θα είμαστε διαφορετικά

Πριν από μερικές μέρες, ο πρύτανης του ΕΚΠΑ,

Θάνος Δημόπουλος, είχε περιγράψει τις συνθήκες που θα επικρατούν, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ:

«Στους επόμενους μήνες με δεδομένη την αλλαγή του καιρού, την έκθεση σχεδόν όλων στον ιό, και την μικρή επιφύλαξη ότι δεν θα προκύψει κάποιο νέο στέλεχος που δεν θα ανατρέψει τις προγνώσεις, πιστεύω ότι μέχρι το καλοκαίρι θα μπορούμε να είμαστε τελείως διαφορετικά».

Πότε θα βγάλουμε τις μάσκες

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, έχει ήδη κάνει την πρόβλεψή της για το τέλος της μάσκας. Όπως είχε δηλώσει στο MEGA:

«Το Πάσχα θα είναι πολύ καλό, στο χωριό, με μάσκες. Προς το καλοκαίρι αν όλα πάνε καλά, μπορούν να βγουν και οι μάσκες».

Χθες, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ανέφερε ότι όλα τα μέτρα θα έχουν τελειώσει μέχρι το τέλος Μαρτίου. Για τη μάσκα συγκεκριμένα, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, είπε ότι ενδεχομένως μέσα στην Άνοιξη θα καταργηθεί για τους ανοιχτούς χώρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα