Εθνική Ελλάδος - Ιρλανδία: Ώρα και κανάλι αγώνα για τα προκριματικά Euro 2024

Εθνική Ελλάδος - Ιρλανδία. Ώρα για τον αγώνα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Euro 2024.Εθνική Ελλάδος - Ιρλανδία, ώρα για τον κρίσιμο αγώνα ποδοσφαίρου στα προκριματικά του Euro 2024. Ο αγώνας της Παρασκευής (13/10) μεταδίδεται live από τρία κανάλια. Η Ελλάδα αγωνίζεται κόντρα στην…

Προκριματικά Euro 2024
- Πρόγραμμα των αγώνων σήμερα

Η ποδοσφαιρική δράση των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Euro 2024 έχει ως εξής:

Στον δεύτερο όμιλο, ξεχωρίζει η δοκιμασία της Εθνικής Ελλάδος στο Δουβλίνο κόντρα στην Ιρλανδία (21:45). Η Ολλανδία κοντράρεται την ίδια ώρα με τη Γαλλία στο Άμστερνταμ, με τους «τρικολόρ» να «σφραγίζουν» την πρόκριση σε περίπτωση ισοπαλίας, διατηρώντας, παράλληλα, την Εθνική Ελλάδος σε τροχιά πρόκρισης.

Στον έκτο όμιλο, Αυστρία και Βέλγιο θα είναι ικανοποιημένοι με μια ισοπαλία στη Βιέννη (21:45) ώστε να προκριθούν αμφότερες στα τελικά της διοργάνωσης. Νωρίτερα (19:00), η Εσθονία φιλοξενεί στο Ταλίν το Αζερμπαϊτζάν σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Στον δέκατο όμιλο, η Πορτογαλία θέλει να συνεχίσει το απόλυτο στις νίκες στην αναμέτρηση με τη Σλοβακία στο Πόρτο (21:45). Το Λουξεμβούργο ταξιδεύει στο Ρέικιαβικ με σκοπό να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης κόντρα στην Ισλανδία (21:45).

Το Λιχτενστάιν και Βοσνία Ερζεγοβίνη θα λύσουν τις διαφορές τους στο Βαντούζ (21:45).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εθνική Ελλάδος - Ιρλανδία, Ώρα, Euro 2024,ethniki ellados - irlandia, ora, Euro 2024