«Εσύ παίζεις μαζί μου; Έχω όπλο»: Νέες αποκαλύψεις για τον αστυνομικό μαστροπό που προφυλακίστηκε

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο αστυνομικός μαστροπός, που βίαζε και εξέδιδε 34χρονη από το Καμερούν στο κέντρο της Αθήνας.Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε την Πέμπτη ο αστυνομικός που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ' εξακολούθηση, μετά από μήνυση 34χρονη, θύμα του, από το Καμερούν. Ο αστυνομικός αρνείται τις…

«Αυτός (ο κατηγορούμενος) λέει ότι θέλει να με παντρευτεί και να του δώσω 20.000 ευρώ και αυτός λέει πρέπει να δουλεύω πολύ πολύ τώρα." Γιατί θες λεφτά

για να με παντρευτείς; Αν μ ' αγαπάς δεν θα πρεπει να παίρνεις λεφτά" και μου λέει "Ετσι είναι ". Εγώ δούλεψα και τα κράτησα τα 20.000 ευρώ και αυτός τα έκλεψε» ανέφερε στο Star.

Οπως λέει πάντως η ίδια, όταν στο παρελθόν τον είχε απειλήσει με μήνυση, εκείνος της είχε πει οτι αν το κάνει θα τη βγάλει τρελή.

«Μου λέει αν κάνεις μήνυση κανένας δε θα σε πιστέψει. Θα πω ότι είσαι τρελή, δεν πας καλά, το μυαλό σου δεν δουλεύει καλά, θα σε βάλω μέσα στο νοσοκομείο, θα μείνεις εκεί όλη τη ζωή σου και μια μέρα με κράτησε απο τον λαιμό τόσο δυνατά που ήθελε να με σκοτώσει. Μια φορά μου έβγαλε και όπλο μέσα στην πολυκατοικία. Μου λέει "Εσύ παίζεις μαζί μου; Το βλέπεις έχω όπλο". Αν πάω να κάνω μήνυση θα με σκοτώσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εσύ, Έχω, Νέες,esy, echo, nees