Επίθεση με βιτριόλι: Το υλικό που επεξεργάζεται η ΕΛ.ΑΣ. για να πλησιάσει τη δράστιδα

Με σαρώσεις τηλεφωνικών επικοινωνιών και με υλικό από κάμερες ασφαλείας προσπαθεί να ταυτοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ., τη δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη στην Καλλιθέα. 

«Οι σαρώσεις τηλεφωνικών επικοινωνιών την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα, μαζί με την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού που έχει ληφθεί από κάμερες ασφαλείας, όχι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του περιστατικού, στην Καλλιθέα, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν αποφασιστικά ώστε να φτάσουμε σύντομα στην ταυτοποίηση της δράστιδας.

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό», τονίζουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, σχετικά με την πορεία των ερευνών για την υπόθεση.

Παράλληλα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που διερευνούν την υπόθεση, συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα κυρίως του φιλικού περιβάλλοντος της άτυχης γυναίκας.

Σημειώνεται, επίσης, ότι αστυνομικοί πρόκειται να επισκεφθούν, για ακόμη μια φορά, την 34χρονη στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, προκειμένου να τους δώσει και νέα κατάθεση, ενώ ευελπιστούν ότι όσο βελτιώνεται η κατάστασή της, τόσο πιθανότερο είναι να μπορέσει να θυμηθεί κάτι παραπάνω που θα «ρίξει φως» στην υπόθεση.

«Με τόσους μάρτυρες να μην έχουμε ούτε ένα στοιχείο;»

«Όσο περνάει ο καιρός, αντιλαμβάνεστε ότι το πράγμα γίνεται και πιο δύσκολο. Περίμενα μετά από τόσες μέρες […] μετά από την ώρα που έγινε το περιστατικό και δη σε ένα πολυσύχναστο σημείο, ότι κάποιος θα είχε δει κάτι. Είναι πάρα πολλοί μάρτυρες που ήταν μπροστά και μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν έχουμε ένα στοιχείο μέχρι στιγμής», τόνισε δικηγόρος της άτυχης 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση», συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας και εξήγησε πως δεν υπαινίσσεται κάτι, παρά απλά σημειώνει πως το γεγονός μάλλον φανερώνει πως η υπόθεση δεν είναι πολύ απλή.

«Σας λέω από την εμπειρία μου πως η επεξεργασία του υλικού που παίρνει η αστυνομία από τις κάμερες είναι μια διαδικασία που αργεί. Δεν είναι απλό πράγμα», προσέθεσε και υπογράμμισε πως είναι απαράδεκτο να ακούγονται «ασχήμιες» για το θύμα.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του:

Keywords
Τυχαία Θέματα