Επίθεση με βιτριόλι: Προσήχθη βασική ύποπτος

Στην προσαγωγή μιας βασικής υπόπτου για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα προχώρησε σήμερα το πρωί η αστυνομία.

Στην προσαγωγή υπόπτου για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα προχώρησε η ΕΛΑΣ το πρωί της Πέμπτης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία 35χρονη ημεδαπή από το φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας, η οποία καταθέτει στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ως ύποπτη. 

«Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020» αναφέρει η λιτή ενημέρωση της ΕΛΑΣ

‼Ανακοίνωση σχετικά με προσαγωγή ημεδαπής που εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020. ➡ https://t.co/WwcJ519gwR pic.twitter.com/EmjEmht0IG — Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) June 11, 2020

Το στοιχείο που φέρεται να «πρόδωσε» την 35χρονη είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πώς υπάρχει και άλλη ύποπτη γυναίκα η οποία ακόμη αναζητείται. 

Το χρονικό της επίθεσης

Η επίθεση σημειώθηκε την 20η Μάϊου, όταν το θύμα πήγαινε στη δουλειά του στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα

Η μαυροντυμένη γυναίκα περίμενε την 34χρονη έξω από στην εργασία της για να της επιτεθεί και όταν την είδε, τής έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Η άγνωστη δράστης, αφού της έριξε μεγάλη ποσότητα βιτριόλι, εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα