Επίθεση με βιτριόλι: Εξαίρεσε τις γυναίκες ενόρκους η υπεράσπιση, ζήτησε μόνο άνδρες

Το αίτημα εξαίρεσης των γυναικών ενόρκων από το Μικτό Ορκωτό.  Όσα είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.Νέες αποκαλύψεις για την στάση της υπεράσπισης η οποία ζήτησε άνδρες ενόρκους, σύμφωνα με τον Νίκο Αλεξανδρή για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου . Ο δικηγόρος της Ιωάννας…

Όπως πρόσθεσε «άνθρωποι που ήθελαν να προστατέψουν την Ιωάννα της είπαν να μην βρεθεί στο δικαστήριο», ενώ σχολιάζοντας την επιλογή της κατηγορούμενης να μην εμφανιστεί, είπε: «Σκεφτείτε τι χαρακτήρα δείχνει, ήταν ασέβεια».

«Η Ιωάννα είναι αποφασισμένη να μιλήσει στην κατηγορούμενη. Όποτε αποφασίσει να εμφανιστεί η κατηγορούμενη στο δικαστήριο, η Ιωάννα θα είναι εκεί για να την αντιμετωπίσει» κατέληξε.

«Στην πορεία της υποθέσεως η κατηγορούμενη θα εμφανιστεί» είπε από την πλευρά του ο Σάκης Κεχαγιόγλου με τον Νίκο Αλεξανδρή να λέει ότι αυτό προκαλεί «απογοήτευση και οργή».

Υπενθυμίζεται ότι βγαίνοντας η Ιωάννα από το Μικτό Ορκωτό της Αθήνας είπε ότι «για ακόμη μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει έδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι».

Keywords
Τυχαία Θέματα