Επίδομα αδείας 2022: Πώς υπολογίζεται - Οι μέρες αδείας

Όλα όσα ισχύουν για το επίδομα αδείαςΤους καλοκαιρινούς μήνες, όπως συνηθίζεται, όλοι οι εργαζόμενοι, μισθωτοί και μη, αναμένουν να τους καταβληθεί το επίδομα αδείας μαζί με τον τρέχοντα μηνιαίο μισθό. Η ετήσια άδεια του εργαζόμενου χορηγείται…

Πώς υπολογίζεται και πότε πληρώνεται το επίδομα αδείας

Το επίδομα

αδείας ισούται με το σύνολο των πράγματι καταβαλλόμενων τακτικών συνήθων αποδοχών της άδειας, με τον περιορισμό ότι δεν μπορεί να υπερβαίνει τις αποδοχές 15 ημερών γι’ αυτούς που αμείβονται με μηνιαίο μισθό και 13 ημερών γι’ αυτούς που αμείβονται με ημερομίσθιο ή κατά μονάδα εργασίας ή με ποσοστά ή και με άλλο τρόπο.

Το αντίστοιχο επίδομα άδειας προκαταβάλλεται κατά τη λήψη της άδειας αναψυχής ή τμήματος αυτής μαζί με τις αποδοχές αδείας. Γενικές ή ειδικές διατάξεις νόμων, διαταγμάτων, υπουργικών αποφάσεων, συλλογικών συμβάσεων εργασίας, διαιτητικών αποφάσεων, κανονισμών εργασίας και λοιπών κανονιστικών πράξεων, που καθορίζουν ευνοϊκότερους τρόπους υπολογισμού, καταβολής και γενικά παροχής του επιδόματος άδειας υπερισχύουν και διατηρούνται σε ισχύ.

Υπολογίστε το επίδομα αδείας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίδομα, 2022, Πώς,epidoma, 2022, pos