Επίδομα 800 ευρώ: Νέες πληρωμές από σήμερα - Τι θα γίνει με τους επιστήμονες

Ποιες κατηγορίες εργαζομένων πληρώνονται σήμερα το επίδομα των 800 ευρώ. Πότε θα γίνουν οι επόμενες πληρωμές. Τι ισχύει για τους επιστήμονες.

 

Οι ειδικές κατηγορίες εργαζομένων πληρώνονται σήμερα, Παρασκευή 15 Μαΐου, το επίδομα των 800 ευρώ, ενώ την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί η επόμενη πληρωμή.

Οι εργαζόμενοι των ειδικών περιπτώσεων που ολοκληρώθηκε η υποβολή των

αιτήσεων και ανάμεσα τους είναι εργαζόμενοι σε επίσχεση εργασίας, οι δανειζόμενοι εργαζόμενοι, οι εργαζόμενοι σε επιχείρηση που μεταβιβάστηκε κ.α. θα πληρωθούν την Παρασκευή 15/5.

Παράλληλα για τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε αναστολή της σύμβασης εργασίας τους τον Μάιο καθώς οι επιχειρήσεις που εργάζονται παραμένουν κλειστές προβλέπεται η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού ανάλογα με τις ημέρες αναστολής το διάστημα 5 με 10 Ιουνίου.

Οι εργαζόμενοι που παραμένουν σε αναστολή υποχρεωτικά εντός του Μαΐου για 3 έως 24 ημέρες θα λάβουν ειδική αποζημίωση αναλογική των ημερών της αναστολής με δεδομένο ότι οι 30 ημέρες αντιστοιχούν στο ποσό των 534 ευρώ.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα καταβληθούν σε όσους επιστήμονες υπέβαλαν αίτηση έως τις 15 Μαΐου, τα 600 ευρώ της ειδικής οικονομικής ενίσχυσης που αντικατέστησε το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με τα voucher.

Keywords
Τυχαία Θέματα