ΕΜΥ: Νέα έκτακτη ενημέρωση για τον καιρό στην Αττική τις επόμενες ώρες

Νέα έκτακτη ενημέρωση από την ΕΜΥ για τον καιρό στην Αττική. Έρχονται ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας 4/11. Σαρώνουν την υπόλοιπη Ελλάδα οι καταιγίδες. 

Συγκεκριμένα η ΕΜΥ τονίζει στο twitter: «Έντονες βροχοπτώσεις στον κορμό της ηπειρωτικής Ελλάδος, από το

πέρασμα της μετωπικής διαταραχής, όπως καταγράφεται στα μετεωρολογικά ραντάρ. Το σύστημα όπως κινείται ανατολικά είναι πιθανόν να επηρεάσει και την Αττική τις πρώτες απογευματινές ώρες»

Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς σημειώνει: «H δυτική Ελλάδα επηρεάζεται περισσότερο από το σύστημα το οποίο κινείται ανατολικότερα . Τοπικά θυελλώδεις νότιοι άνεμοι πνέουν στο Αιγαίο».

Με μια έκτακτη ανακοίνωση για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί γι νέα επιδείνωση του καιρού σήμερα 4/11.

Ο γνωστός μετεωρολόγος τονίζει ότι οι Αθηναίοι δεν πρέπει να ξεγελαστούν από τα ανοίγματα που κάνει ο καιρός, καθώς ισχυρά φαινόμενα θα χτυπήσουν το απόγευμα.

Ειδικότερα ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει: «Φίλες και φίλοι στην Αττική- προσοχή!

Μην σας ξεγελάσουν τα ανοίγματα του καιρού γιατί είναι πρόσκαιρα!

Χοντρικά γύρω στις 3 το μεσημέρι και μετά θα υπάρξει νέα επιδείνωση του καιρού από ένα πέρασμα (τετράωρης, το πολύ πεντάωρης περιπου διάρκειας) από βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές συνοδεία πρόσκαιρα πολύ ισχυρών νοτιοδυτικών ανέμων.

Μετά περίπου τις 7-8 το βράδυ ο καιρος θα βελτιωθεί και οι άνεμοι θα εξασθενήσουν!Oσον αφορά στην περιοχή της Θεσ/νικης τα φαινόμενα (βροχή ή καταιγίδα με πρόσκαιρα δυνατό αέρα) θα πρέπει να ξεκινήσουν χοντρικά γύρω στη μία το μεσημερι και δεν θα κρατήσουν πάνω από δίωρο! Μετά περίπου τις τέσσερις το απόγευμα και μέχρι το βράδυ ο καιρός θα έχει βελτιωθεί αισθητά».

{https://twitter.com/EmyEmk/status/1191304204746407936}

Keywords
Τυχαία Θέματα