Ελληνικό χρώμα στον τελικό του Super Bowl: Η φωτογραφία του Γιώργου Καρλαύτη με την ελληνική σημαία

Ο Έλληνας παίκτης των Κάνσας Σίτι Τσιφς, Γιώργος Καρλαύτης, πανηγύρισε τα ξημερώματα τη νίκη στο Superbowl, ποζάροντας με την ελληνική σημαία.Έναν τελικό θρίλερ στο NFL παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής οι φίλαθλοι, με τη νίκη να κρίνεται στην παράταση, όπου οι Kansas City Chiefs επικράτησαν των San Francisco 49ers (25-22).…

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Καρλαύτης πανηγύρισε ποζάροντας στη μέση του γηπέδου με την οικογένειά του και βάφοντας τον τελικό με χρώμα ελληνικό,

αφού στον ώμο του είχε την ελληνική σημαία.

Αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος για τον Έλληνα αθλητή, πριν καν συμπληρωθούν δύο χρόνια από την επιλογή του στο Νο30 του πρώτου γύρου του NFL Draft. Ο 22χρονος είναι back-to-back πρωταθλητής.

Ο Καρλαύτης εκανε τρία τάκλιν, 0.5 sack, ενώ είχε και δύο «QB Pressures» (σ.σ. πίεση στον αντίπαλο κουόρτερμπακ) στο φινάλε του αγώνα.

Ο Καραλύτης σε ηλικία 13 ετών, μετακόμισε μαζί με την οικογένειά του στις ΗΠΑ έπειτα από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, με τον ίδιο να ξεκινά την ενασχόλησή του με το κολεγιακό American football. Αγωνίστηκε στο Purdue University όπου διακρίθηκε και τράβηξε το ενδιαφέρον των Τσιφς, οι οποίοι τον επέλεξαν στον πρώτο γύρο του NFL Draft του 2022.

Σημειώνεται πως ο ίδιος έχει δηλώσει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, καθώς υπήρξε και ο ίδιος παίκτης της ομάδας υδατοσφαίρισης των «πρασίνων» στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελληνικό, Super Bowl, Γιώργου Καρλαύτη,elliniko, Super Bowl, giorgou karlafti