Έλλη Τρίγγου: Αν δεν περνούσα στο Εθνικό θα έφευγα με καραβάνι στην Ινδία

Η Έλλη Τρίγγου μίλησε για την ζωή της, την επιθυμία να δουλέψει σε τσίρκο και το νέο της ρόλο στη «Μάγισσα».Η κάμερα του Πάμε Δανάη και ο Άρης Καβατζίκης συνάντησαν την Έλλη Τρίγγου, η οποία μίλησε για την προσωπική ζωή της, τα παιδικά χρόνια και τη δύσκολη εφηβεία της και…

Όταν μαθεύτηκε η προσωπική μου ζωή ήταν σοκ, άλλα κυρίως μία πραγματική περιέργεια, γιατί μπορεί να αφορούσε κάποιον αυτό το θέμα, που βρίσκω πληκτικό. Κατάλαβα

ότι η προβολή της προσωπικής ζωής είναι ένα ολόκληρο σύστημα που κάποιος τρέφει και τρέφεται, και ότι στο χέρι μου είναι πόσο εγώ θα δίνω χώρο. Με παίρνει η μαμά και ο μπαμπάς τηλέφωνο και με ρωτάνε «είσαι με αυτόν;» και απαντάω «και τι σε νοιάζει εσένα; Μην κάνεις κι εσύ αυτό που κάνουν οι άλλοι», συμπλήρωσε για την προσωπική της ζωή η Έλλη Τρίγγου.

Το σχετικό βίντεο:

Στο τέλος αναφέρθηκε στην παράσταση «Dogville» του Λαρς φον Τρίερ, που πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Γκρέις: «Νιώθω βαθιά ευτυχισμένη που βρίσκομαι με αυτούς τους ανθρώπους. Η Γκρέις έχει αποφασίσει να δοκιμάσει τα όρια των ανθρώπων και τα δικά της καθώς προσφέρει τον εαυτό της στους άλλους με έναν τρόπο θεϊκό. Ζούμε σε κομβική στιγμή, έχουμε φτάσει τα πράγματα σε τρομερά όρια, έχουμε καταπατήσει τα πάντα, τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Ο τόπος που μας φιλοξενεί είναι σαν την Γκρέις, μας λέει «έλα πάρε κι άλλο, ρούφα» και κάποια στιγμή αυτό όλο κάπου θα καταλήξει. Κάποια στιγμή η Γκρέις λέει στο έργο «αν είναι στο χέρι σου να διορθώσεις το κακό, τότε είναι καθήκον σου να το κάνεις», υπογράμμισε δίνοντας λίγες λεπτομέρειες από την υπόθεση της παράστασης.

Στην τηλεόραση θα τη δούμε από την επόμενη σεζόν στη «Μάγισσα» όπως δήλωσε: «Επιστρέφω στην τηλεόραση το 2023 με τη «Μάγισσα» που γράφουν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης. Η «Μάγισσα» διαδραματίζεται γύρω στο 1818, στη Μάνη των κάστρων, της φιλικής εταιρείας και των μεσαιωνικών καταστάσεων, όπου ένα κορίτσι διαισθάνεται πράγματα», δίνοντας μια γεύση από το νέο της ρόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλλη Τρίγγου, Εθνικό, Ινδία,elli tringou, ethniko, india