Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση και η ανάρτηση πριν το «αντίο»

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί σήμερα μετά από 30χρόνια από τη μικρή οθόνη και το instagram παίρνει φωτιά. Πότε εμφανίστηκε πρώτη φορά στη μικρή οθόνη.

Αντίο στο τηλεοπτικό κοινό θα πει σήμερα μετά από 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη.

Η

«βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης -που εδραιώθηκε με τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1 και συνέχισε με την εκπομπή «Ελένη» τα τελευταία 15 χρόνια στον Alpha- αν και έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό της αποχώρησή της φαίνεται πώς η συναισθηματική φόρτιση της είναι έντονη.

Λίγες ώρες λοιπόν πριν την τελευταία εκπομπή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μέσα στο πλατό της που τόσο θα της λείψει και γράφει: «Αναρωτιέμαι ... θα κοιμηθώ απόψε;».

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Αναρωτιεμαι ... θα κοιμηθω αποψε ? #eleni Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις 30 Ιούν, 2020 στις 12:23 μμ PDT

Τα likes και τα σχόλια των θαυμαστών της με τις καλύτερες ευχές τους για εκείνη «έπεσαν βροχή» με πολλούς να της εύχονται καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνει και άλλους να της ζητούν να το ξανασκεφτεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Στιγμες γεματες συναισθηματα ... αναμνησεις ... Σημερα στο μονταζ παρεα με τον Τολη και την Ελενη συγκινηθηκαμε και θυμηθηκαμε αυτο το απιθανο πανηγυρι χαρας τα τελευταια 15 χρονια στον Αλφα ! ... καποιες στιγμες θα τις δουμε ξανα μαζι την ερχομενη εβδομαδα μεχρι και την Τεταρτη 1 Ιουλιου 2020 που η εκπομπη Ελενη θα ριξει τιτλους τελους ! #eleni ❤️ Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις 26 Ιούν, 2020 στις 11:01 πμ PDT

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση

Μπορεί οι περισσότεροι να θυμούνται την Ελένη Μενεγάκη στη Mega Banca, ωστόσο, η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν λίγο νωρίτερα στο σίριαλ «Τα Μπακούρια» που προβλήθηκε στον Ant1, το 1992.

Η μετέπειτα «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» υποδύεται την Κρυστάλω Καταραχιά και προσπαθεί να γοητεύσει, χωρίς επιτυχία, τον πρωταγωνιστή της σειράς "Τα Μπακούρια", που δεν είναι άλλος από τον Αλκίνοο Ιωαννίδη.

{https://youtu.be/1upGrFfJPiE}

{https://youtu.be/2nr8FXhJfbo}

Keywords
Τυχαία Θέματα