Ελευθερία Ελευθερίου: Τι είπε για τον χωρισμό της

Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλάει για το χωρισμό της για πρώτη φορά.

Στο «Πρωινό» ήταν καλεσμένη την τετάρτη η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Ταταράκη, περί τα τέλη Μαΐου.

«Είναι κάτι πάρα πολύ πρόσφατο που έγινε. Δεν είμαι αυτή τη στιγμή σε θέση να πω κάτι παραπάνω. Αυτό το κεφάλαιο στην ζωή μου έχει κλείσει.

Ασχολούμαι τώρα με το κομμάτι της δουλειάς. Έχω πέσει όντως με τα μούτρα. Με το που βγήκα από την καραντίνα έχω πέσει με τα μούτρα στην δουλειά. Είναι κάτι το οποίο έχει κλείσει και νομίζω ότι από τη στιγμή που πήρε τόση έκταση και έχουν ειπωθεί πολλά και γραφτεί πολλά, γενικά σαν άνθρωπο με στεναχωρεί. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό, θα το “λουστώ” κιόλας το χωρισμό. Από τη στιγμή που είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάω. Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό, ότι θα με βρεθώ σε μια θέση που θα με ρωτήσουν. Είναι κάτι που δεν το προγραμματίζεις», ανέφερε σχετικά η τραγουδίστρια.

«Περνούσαμε όντως ωραία», πρόσθεσε, ωστόσο, «τελείωσε. Αυτό. Μέχρι εκεί».

Όπως είπε ακόμη η ίδια «τόσα χρόνια που είμαι στην δουλειά, γενικά δεν μου αρέσει, δεν είναι άνθρωπος που μου αρέσει να απασχολώ, ούτε να χρησιμοποιήσω την προσωπική μου ζωή. Είχα μια σχέση, περνούσα ωραία, δεν είχα κανένα πρόβλημα να το δείξω. Για αυτό λέω ότι τώρα θα το “λουστώ”. Από τη στιγμή που το δημοσιοποίησα, τώρα θα “λουστώ” και τον χωρισμό. Θα το περάσω αυτό το στάδιο».

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή:

Keywords
Τυχαία Θέματα