Εκτός ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εαυτόν ο Ηλίας Γρηγόρης μετά τον σάλο με τις αναρτήσεις του

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με αναρτήσεις του στην προσωπική σελίδα του στο facebook, όπου αναφέρθηκε με βαρύτατες εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Την αναστολή της κομματικής του ιδιότητες ζήτησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αναρτήσεις του στο Facebook

Ο

κ. Γρηγόρης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις, με αφορμή την παρουσία του στην εμφάνιση της Πρωτοψάλτη, σε δρόμους της Αθήνας.

Χαρακτήρισε «εικόνες ντροπής και επικοινωνιακό τρικ να φωτογραφίζεται ο Πρωθυπουργός με την Πρωτοψάλτη την ώρα που εμείς μένουμε σπίτι έχοντας χάσει τα αυγά και τα καλάθια».

Οι αναρτήσεις του προκάλεσαν την αντίδραση της ΝΔ, που ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να λάβει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατά του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού, όπως ο Σ. Τσιόδρας και ο Ν. Χαρδαλιάς».

Η απάντηση του Ηλία Γρηγόρη

Σε δήλωσή του στο thebest.gr είπε:

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεων που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook. Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια. Γι' αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα