Έκρηξη Συγγρού: Μυστήριο με τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του τραυματία

Μυστήριο αποτελούν τα ευρήματα στο διαμέρισμα του  78χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε πολύ νωρίς το πρωί της Τετάρτης στις αρχές της Συγγρού.Εντός του σπιτιού του 78χρονου εγκαυματία βρέθηκαν όπλα, αλλά και πολλά φυσίγγια και γεμιστήρες. Ειδικότερα, από την έρευνα στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν καραμπίνες, ένα περίστροφο, ένα μαχαίρι, αλλά και…

Τι είπε στην κατάθεσή

του

Στις πρώτες του καταθέσεις στις Αρχές ο 78χρονος άνδρας που τραυματίστηκε και νοσηλεύεται με εγκαύματα, είπε ότι τις προηγούμενες μέρες μύριζε κάτι περίεργο, αλλά δεν είχε δώσει σημασία. Το πρωί της Τετάρτης ξύπνησε, πήγε να ανοίξει το φως και τότε έγινε η έκρηξη. Ο 78χρονος παραμένει στο νοσοκομείο σε σοβαρά εγκαύματα σε χέρια και πόδια.

{gallery}ekrixi{/gallery}

Από τι προκλήθηκε η έκρηξη

Η έρευνα για τα αίτια της μεγάλης έκρηξης, η οποία υπό άλλες συνθήκες μπορεί να προκαλούσε εκατόμβη νεκρών συνεχίζεται, με τις Αρχές, ωστόσο, σύμφωνα με το OPEN, να κρίνουν ως βέβαιο πως σημειώθηκε από διαρροή κάποιου αερίου, αλλά ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται για φυσικό αέριο, καθώς δεν υπάρχει τέτοια παροχή. Ψάχνουν να βρουν τι αέριο ήταν αυτό που οδήγησε στην έκρηξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα