Εκδηλώσεις στην Αγγλία για τα 93α γενέθλια της βασίλισσας

Από όλα είχαν οι εντυπωσιακές εκδηλώσεις των 93ων γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ. Οι Βρετανοί συγκεντρώθηκαν να παρακολουθήσουν τη βασιλική οικογένεια, ενώ δεν έλειψαν και τα επεισόδια και οι λιποθυμίες.

Η εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του Μπάγκιχαμ είχε και την εμφάνιση του πρίγκιπα Λούις, του τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Δεν ήταν βέβαια ο μοναδικός που έκανε

πρεμιέρα: για πρώτη φορά σε βασιλικό γεγονός μετά τη γέννηση του γιου της Άρτσι, εμφανίστηκε, πάντα στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι, και η Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Λούις έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με τις γκριμάτσες του όταν κόλλησε, μαζί με τον αδερφή του Σάρλοτ, το πρόσωπό του στα παράθυρα του παλατιού για να μπορεί να δει τι συμβαίνει έξω.

Και στο μπαλκόνι, άλλοτε στα χέρια του μπαμπά του και άλλοτε της μαμάς του, εντυπωσιάστηκε από τις πτήσεις των μαχητικών στον λονδρέζικο ουρανό. Αντίθετα από τον αδερφό του, πρίγκιπα Τζορτζ, που και φέτος έδειχνε να μην… εντυπωσιάζεται, την ώρα που η αδερφή τους, πριγκίπισσα Σάρλοτ, έδειχνε να έχει μπει καλύτερα απ’ όλους στον… βασιλικό της ρόλο και χαιρετούσε τον κόσμο!

Στις εκδηλώσεις ήταν και ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ. 

Keywords
Τυχαία Θέματα