Έγραψε Ιστορία ο Ολυμπιακός: Τα highlights, οι πανηγυρισμοί στον Πειραιά και η κούπα που τον περιμένει στην Opap Arena

Ραντεβού με τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή του νύχτα έχει ο Ολυμπιακός στις 29 Μαΐου στην Opap Arena απέναντι στην Φιορεντίνα για το Conference League.Από τον Βόλο έως το Πασαλιμάνι και από την Κρήτη έως τον Έβρο χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού
πανηγύρισαν στους δρόμους την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference…

Μετά το τέλος του ματς οι πανηγυρισμοί στο κατάμεστο στάδιο ήταν έξαλλοι, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να αποθεώνουν την ομάδα.

{https://www.instagram.com/reel/C6x3XsGMdLR/}

Συγκινημένοι ήταν και οι παίκτες του Ολυμπιακού για το έπος που κατάφεραν. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στα δύο παιχνίδια με την Άστον Βίλα, όπου σημείωσε 5 γκολ, μιλώντας στην COSMOTE TV τόνισε πόσο ευτυχισμένος είναι.

«Όχι, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Άστον Βίλα (σσ. γέλια). Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ευτυχισμένος. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας. Ευχαριστώ το σταφ και όποιον με βοηθάει. Είναι μια μεγάλη στιγμή, ξεπεράσμε πολλές δυσκολίες για να φτάσουμε εδώ, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στα δύο ματς. Ξέραμε ότι η Άστον Βίλα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά είχαμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Σήμερα είχαμε στο πλευρό μας και τον κόσμο μας, που μας βοήθησε πολύ. Θα συνεχίσουμε και θέλουμε να πάμε καλά στον τελικό».

Σύνθημα για κατάκτηση του Conference League έδωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV.

«Πραγματικά δεν ξέρω. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Κάναμε ένα μεγάλο άθλο απέναντι σε μια ομάδα καταπληκτική. Και στα δύο ματς ήμασταν ανώτεροι. Το αξίζουμε και δεν έχω λόγια πραγματικά. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τους περιμένουμε στον τελικό. Είχαμε σωστή τακτική, και στα δύο παιχνίδια ακολουθήσαμε το πλάνο.

Μας βοήθησαν τα γκολ του Αγιούμπ (σ.σ. Ελ Κααμπί) και πετύχαμε ένα πολύ μεγάλο άθλο. Είμαστε χαρούμενοι και πάμε να το σηκώσουμε».

Όπως ήταν φυσικό στα αποδυτήρια επικράτησε... χαμός.

Η νύχτα έγινε... μέρα στον Πειραιά

Ο κόσμος της ομάδας ξεχύθηκε στον Πειραιά για να πανηγυρίσει, ενώ το Πασαλιμάνι πήρε... φωτιά.

Και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού βγήκαν στον δρόμο για να γιορτάσουν.

Όπως στο κέντρο του Βόλου, όπου οι οδοί Ιάσονος και Δημητριάδος είχαν κατακλυστεί από νέους κυρίως που με κόκκινες μπλούζες και κασκόλ και με σημαίες της ερυθρόλευκης ομάδας φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, κάποιοι με πυρσούς στα χέρια. Σε ελλιμενισμένα σκάφη άναψαν κόκκινες δάδες και πυροτεχνήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγραψε Ιστορία, Ολυμπιακός, Πειραιά, Opap Arena,egrapse istoria, olybiakos, peiraia, Opap Arena