Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Βρέθηκα εκεί λάθος στιγμή» είπε η 47χρονη στον ανακριτή

Τι ισχυρίστηκε η 47χρονη στον Ανακριτή για τη δολοφονία του 50χρονου λογιστή στο Μοσχάτο.«Βρέθηκα σε λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή», φέρεται να υποστήριξε στον ανακριτή η 47χρονη για το έγκλημα στο Μοσχάτο. Ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της…

Σημείο-«κλειδί» της υπόθεσης θεωρείται η ιατροδικαστική έκθεση. Η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε ότι πριν ανέβει το θύμα στην καρέκλα για να κρεμαστεί από μονόζυγο, εκείνη είχε αποπειραθεί να τον στραγγαλίσει με τη χρήση

κορδονιού. Στη συνέχεια, ο 50χρονος, σύμφωνα με την ίδια, ανέβηκε μόνος του στην καρέκλα, πέρασε τη θηλιά στο λαιμό του και τότε εκείνη απομάκρυνε την καρέκλα.

Η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει κατά πόσο ο θάνατός του προήλθε από απαγχονισμό ή εάν είχε γίνει σε προγενέστερο χρόνο.

Η γνωριμία του λογιστή με την 47χρονη

Οι δυο τους γνωρίζονταν επί δέκα χρόνια και η σχέση τους ήταν καθαρά επαγγελματική. Η 47χρονη, που άνοιξε την πόρτα στο διαμέρισμα της οδού Γράμμου, όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν εκεί και εντόπισαν τον απαγχονισμένο άντρα, υπήρξε κατά το παρελθόν υπάλληλος σε μεγάλο ξενοδοχείο, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε γνωστό ανθοπωλείο της Αθήνας.

σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το περασμένο Σάββατο, στο μαγαζί του 50χρονου στην Καλλιθέα, πήγαν άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα σε αυτόν και τον ξυλοκόπησαν. Στο σημείο κλήθηκε, μάλιστα, και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύζυγος του 50χρονου, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, σήκωσε χρήματα κι έφυγε για τη χώρα της. Έτσι, τα λεφτά που του είχαν δώσει για επένδυση, εξαφανίστηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγκλημα, Μοσχάτο, Βρέθηκα, 47χρονη,egklima, moschato, vrethika, 47chroni