Δύσκολες στιγμές για την Παρί Σεν Ζερμέν – «Αποτύχαμε στο Champions League»

Μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, ο Κιλιάν Εμπαπέ έσπευσε να κάνει το δικό του απολογισμό αναφορικά με την εμφάνιση της ομάδας του.Απογοητευμένος με τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην φάση των «16» του Champions League,
είναι ο νεαρός άσσος της Γαλλικής ομάδας Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος…

Η Παρί Σεν Ζερμέν περνάει κρίση, αλλά μπορεί να ανακάμψει;

Πρέπει να τονίσουμε ότι η ήττα αυτή επηρέασε σε μεγάλο βαθμό όλους μέσα στην ομάδα, μέχρι και τον πρόεδρο (Νασέρ αλ Κελαϊφί) ο οποίος έσπευσε μετά το ματς στα αποδυτήρια του «Μπερναμπέου» για να διαμαρτυρηθεί προς τους διαιτητές.

Το κλίμα είναι αρκετά «βαρύ» καθώς οι Παριζιάνοι προσπαθούν να… συνέλθουν από την ήττα, αλλά τα σενάρια αναφορικά με την μετακίνηση του Εμπαπέ στην πρωτεύουσα της Ισπανίας συνεχίζουν να κυκλοφορούν.

Οι φήμες αναφορικά με το… προσύμφωνο ανάμεσα στον νεαρό Γάλλο και την Ρεάλ Μαδρίτης ολοένα και πληθαίνουν, με την ισπανική ομάδα να είναι έτοιμη να επενδύσει ένα μεγάλο ποσό στην θερινή μεταγραφική περίοδο προκειμένου να τον αποκτήσει.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Παρί απέρριψε πολλές προσφορές από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον 23χρονο, ο οποίος μπορεί να φύγει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν όταν λήξει το συμβόλαιό του.

Σημειώνεται ότι η γερμανική εφημερίδα «Bild» ανέφερε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε συμφωνία με τον νεαρό άσσο για το καλοκαίρι, όμως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αντιθέτως η Παρί είχε αναφέρει πως θέλει να κάνει πρόταση ανανέωσης στον νεαρό Γάλλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα