Δουβαλίδης: «Δεν θα τα βάλω κάτω, θα προσπαθήσω να είμαι στο Παρίσι»

Ο Κώστας Δουβαλίδης μίλησε μετά την προσπάθειά του στα 110μ εμπόδια ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.Στην 7η θέση στην 5η προκριματική σειρά των 110μ με εμπόδια τερμάτισε ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος έμεινε εκτός ημιτελικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αφού τερμάτισε σε 13.63 που…

Στην 4η συμμετοχή

του στη διοργάνωση, ο Έλληνας δρομέας μίλησε μετά την κούρσα και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2024 στο Παρίσι αλλά και την χαρά του για το «χρυσό» του Μίλτου Τεντόγλου.

Αναλυτικότερα, τόνισε:

«Η επίδοση του Μίλτου ήταν κάτι φοβερό, μας έκανε όλους περήφανους. Του εύχομαι ακόμη περισσότερες διακρίσεις και το 2024 να πάρει ξανά το χρυσό. Δεν πρόλαβα να τον δω στο ολυμπιακό χωριό γιατί ετοιμαζόμουν για τον αγώνα μου. Ήταν η τέταρτη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θέλω να πιστεύω πως είμαι έμπειρος.

Θα προσπαθήσω να είμαι στο Παρίσι, δεν θα τα βάλω κάτω. Σήμερα δεν κατάφερα να βγάλω έναν καλό εαυτό. Πείσμωσα όμως. Δέχτηκα ότι όλη αυτή η δύσκολη χρονιά θα πάει έτσι. Παρ’ όλα αυτά θέλω να πάω στο Παρίσι και να περνάω κάθε γύρο με περισσότερη δύναμη».

Keywords
Τυχαία Θέματα