Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: O Kanye West διαδηλώνει στο Σικάγο

Φωτογραφίες και video του Kanye West να διαδηλώνει κατά της αστυνομικής βίας στο κέντρο του Σικάγο την Πέμπτη 4 Ιουνίου έκαναν το γύρο του κόσμου.

Ο Κάνιε Γουέστ παρέμεινε ασυνήθιστα σιωπηλός τις πρώτες ημέρες μετά από τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, τη στιγμή που οι περισσότεροι αφροαμερικανοί καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και η φίλη του Beyoncé, πήραν δημόσια θέση υπέρ

των διαδηλωτών και κατά της αστυνομίας.

Και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θυμήθηκαν τις δηλώσεις του υπέρ του Τραμπ και τον σάλο που είχε δημιουργηθεί τότε. Όπως και το φιλόδοξο project του ίδιου και της Κιμ (Καρντάσιαν) για την αναμόρφωση της ποινικής δικαιοσύνης με τις ευλογίες του σημερινού πρόεδρου των Η.Π.Α.

Έτσι, η παρουσία του στην μεγάλη διαδήλωση στο South Side του Σικάγο, της γενέτειράς του, την Πέμπτη 4 Ιουνίου έκανε μερικούς να χαμογελάσουν ειρωνικά, ανάμεσά τους και κάποιους διαδηλωτές οι οποίοι επισήμαναν ότι δεν επιθυμούν διάφοροι celebrities να «καπελώσουν» τη διαμαρτυρία τους.

Πάντως, ο σταρ ανακοίνωσε ότι άνοιξε λογαριασμό για τα δίδακτρα της κόρης του Φλόιντ στο Κολέγιο όπου κατέθεσε ο ίδιος δύο εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες του Κάνιε ανάμεσα στους διαδηλωτές.

border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. ? #kanyewest Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kanye West (@kanyew.est) στις 4 Ιούν, 2020 στις 2:34 μμ PDT  

Keywords
Τυχαία Θέματα