Δολοφονία Τοπαλούδη: «Ψυχολογικά προβλήματα» επικαλούνται οι κατηγορούμενοι

«Ψυχολογικά» επικαλούνται οι κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ε. Τοπαλούδη - Για «τερτίπια» κάνει λόγο ο πατέρας της

Ελαφρυντικά φέρονται να αναζητούν οι δυο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, λίγο καιρό πριν αρχίσει η δίκη τους.

Ειδικότερα, οι δυο κατηγορούμενοι επικαλούνται «ψυχολογικά προβλήματα» και όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, προσπάθησαν να παραπλανήσουν τους ψυχιάτρους που τους εξέτασαν και οι οποίοι τους παρακολουθούν

επί μήνες.

Σημειώνεται πως από την πρώτη στιγμή, και οι δυο ζήτησαν να εξεταστούν από ψυχολόγο καθώς υποστηρίζουν πως μήνες πριν τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη είχαν επισκεφθεί ψυχίατρο του νησιού και ακολουθούσαν ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Ο ιατρικός πραγματογνώμονας ο οποίος έψαξε στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης διαπίστωσε πως ένας από τους δυο έλεγε ψέματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τ/Σ.

Εκείνοι φέρονται να υποστηρίζουν πως πάσχουν και οι δύο από τις ίδιες διαταραχές: ελλειμματική προσοχή και υπερκινητικότητα κατά την παιδική ηλικία, έντονη επιθετικότητα κατά την εφηβεία.

Επιπλέον, φαίνεται πως ισχυρίζονται ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών, η οποία οδήγησε σε ψυχωτικές διαταραχές.

«Προσπαθούν να σκαρφιστούν ένα σωρό τερτίπια»

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης, μίλησε πάντως στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού και έκανε λόγο για «τερτίπια».

«Θα προσπαθήσουν να επικαλεστούν το οτιδήποτε και οι δικηγόροι τους, καλά κάνουν την δουλειά τους, προσπαθούν να σκαρφιστούν ένα σωρό τερτίπια.

Εμείς τι τερτίπι να σκαρφιστούμε για να μπορέσουμε να ζωντανέψουμε ξανά την κόρη μας;», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Τοπαλούδη: «Συγγνώμη» των γονιών του Ροδίτη για την αποτρόπαια πράξη

Keywords
Τυχαία Θέματα