Αγιοι Ανάργυροι: Ο δράστης παρακολουθεί την 28χρονη στο σπίτι της λίγο πριν την δολοφονήσει - Δείτε τα βίντεο

Αποκαλυπτικά βίντεο με τον δράστη να παρακολουθεί την 28χρονη στους Αγίους Αναργύρους.Ο 39χρονος παρακολουθούσε στενά την 28χρονη που μαχαίρωσε το βράδυ της Δευτέρας 1/4 έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων. Όπως αποκαλύπτει το iEidiseis, ο δράστης παρακολουθούσε με τη μηχανή…

Ο 39χρονος δολοφόνος τη μαχαίρωσε στην πλάτη με μαχαίρι όσο εκείνη φώναζε ότι τη σκοτώνει.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση - Εισαγγελέας για τους Αστυνομικούς

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο 39χρονος δολοφόνος κατάφερε στη νεαρή κοπέλα δύο χτυπήματα

στο στήθος και τρία χτυπήματα πίσω από τον λαιμό και κάτω. Όλα τα τραύματα ήταν εξαιρετικά βαθιά, σημείωσε.

Η γυναικοκτονία προκάλεσε την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, μετά τη διαβίβαση στην Εισαγγελία της δικογραφίας, που έχει σχηματιστεί για τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας.

«Τη χτύπαγε αλλά η Κυριακή δεν μίλαγε, ήταν φοβισμένη» λέει η γιαγιά της

Η γιαγιά της 28χρονης γυναίκας ανέφερε, την επομένη της στυγερής δολοφονίας της εγγονής της, ότι ο 39χρονος «τη χτύπαγε πολλές φορές απ' ό,τι έμαθα». Η ίδια πρόσθεσε: «Μια φορά είχε πάει στο νοσοκομείο. Στο πρόσωπο, στα πλευρά, παντού. Πάρα πολύ ξύλο γιατί από το πολύ το ξύλο είχε πάει και μετά δεν μου είπε τίποτα για να μην στενοχωρηθώ. Δεν ξέρω, το έκρυψε».

Όπως αποκάλυψε η γιαγιά της 28χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR, η κοπέλα έκανε διάφορες δουλειές σε πλυντήρια ή σε εργασίες καθαρισμού σε σπίτια. Η γιαγιά του θύματος τόνισε: «Δεν μου άρεσε ως άνθρωπος. Τη χτύπαγε πολλές φορές απ' ό,τι έμαθα. Δεν ξέρω τι έγινε. Μένανε μαζί. Κάπου-κάπου ερχόταν εδώ. Εγώ τα μεγάλωσα και τα δύο. Και το λύκειο εδώ το έβγαλαν. Δεν μπόρεσε να πιάσει δουλειά σε παιδικό σταθμό. Τώρα τελευταία ήρθε για να μείνει εδώ και ξαναέφυγε».

Πατέρας δράστη: «Πολλά συγγνώμη, την είχα σαν κόρη μου»

Ειδικότερα, την Τρίτη (02/04), σε σχετικές δηλώσεις του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR, ο πατέρας του δράστη είπε: «Έχω να πω πολλά συγγνώμη στην οικογένεια της κοπέλας. Την είχα σαν κόρη μου, τη λάτρευα, την αγαπούσα. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο γιος μου. Δεν ξέρω τίποτα».

Πατέρας 28χρονης: «Εάν μου έλεγε κάτι, θα τον είχα σκοτώσει εγώ»

«Η κόρη μου τα είχε με αυτό το απόβρασμα, τον τεμπέλη που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του», είπε ο πατέρας της 28χρονης κοπέλας που μίλησε, την Τρίτη (02/04), στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR.

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Τον είχε και τον τάιζε. Χώρισαν δύο μήνες τώρα, και από τη ζήλια του τη σκότωσε. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ ότι την είχε χτυπήσει, γιατί ήξερε ότι θα πάω να τον βουτήξω και θα τον κάνω ασήκωτο, ενώ μου το είχε πει η μάνα της. Είχε σπουδάσει Παιδαγωγικά, αγαπούσε τα παιδιά. Ήταν άγγελος, δεν πείραξε κανέναν. Τα έχω από μωρά. Από 5-6 ετών, τα έχω μεγαλώσει εγώ επειδή χώρισα με τη γυναίκα μου, αλλά τα παιδιά έμειναν σ' εμένα. Εάν μου έλεγε κάτι, θα τον είχα σκοτώσει εγώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία, Αγίους Αναργύρους, 28χρονη, - Δείτε,dolofonia, agious anargyrous, 28chroni, - deite