Δολοφονία στον Πειραιά: Προφυλακιστέος ο 68χρονος που σκότωσε 39χρονο εργαζόμενο πάρκινγκ

Στη φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία του, ο 68χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ εργαζόμενο σε πάρκινγκ στον Πειραιά68χρονος που δολοφόνησε, την Παρασκευή (15/09), εν ψυχρώ έναν 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ στον Πειραιά, την Τρίτη (19/09) κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του. Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς
που κατηγορείται για ανθρωποκτονία…

Σοκάρει το βίντεο της στυγερής δολοφονίας

Κατά τη μία το μεσημέρι της Παρασκευής (15/09), στην οδό Πραξιτέλους, κοντά στη συμβολή της με τον πεζόδρομο της Σωτήρος, τον πιο εμπορικό δρόμο του Πειραιά, ένας 68χρονος σκότωσε εξ επαφής έναν 39χρονο που εργαζόταν σε χώρο πάρκινγκ.

Μάλιστα, σε βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το iEidiseis, φαίνεται ο ηλικιωμένος να πυροβολεί από απόσταση αναπνοής το θύμα του σε πολυσύχναστο πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους. Ο δράστης που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, άρχισε να πυροβολεί εναντίον του θύματος με καραμπίνα. Υπάρχει, μάλιστα, μαρτυρία που αναφέρει ότι τον πυροβόλησε από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Το θύμα, 39 ετών και πατέρας τριών παιδιών, κατέληξε στο Τζάνειο. Ωστόσο, ορισμένοι μάρτυρες ανέφεραν ότι πέθανε ακαριαία. Επί τόπου συνελήφθη ο δράστης ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, γνωριζόταν με το θύμα. Ο 39χρονος εργαζόταν σε επιχείρηση στην οδό Πραξιτέλους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, για τις θέσεις πάρκινγκ.

«Τον έφαγα…»

Ο 68χρονος δράστης, σύμφωνα με τους κατοίκους, προκαλούσε καθημερινά προβλήματα στη γειτονιά. Ειδικότερα, τον ενοχλούσε το ιδιωτικό πάρκινγκ που ήταν κάτω από το σπίτι του όπως και το διπλανό κομμωτήριο, που έβγαζε καρέκλες στο πεζοδρόμιο.

Μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση, ο 68χρονος ταμπουρώθηκε ατάραχος στο σπίτι του και, λίγο αργότερα, παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Ο 68χρονος οδηγείται, το Σάββατο (16/09), ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Τον βρήκαν με μισάνοιχτη την πόρτα, τα πόδια πάνω στο τραπεζάκι και σιγοσφύριζε. Περίμενε τη σύλληψή του. Μάλιστα είπε στον αστυνομικό "τον έφαγα επιτέλους τον…"», δήλωσε το Σάββατο (16/09) στο MEGA ο Σταύρος Μπαλάσκας, που μίλησε με τον συνάδελφό του αστυνομικό, ο οποίος και συνέλαβε τον 68χρονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα