Δολοφονία Άλκη: Στα Δικαστήρια σήμερα ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Τετ α τετ με την εισαγγελέα και την ανακρίτρια θα βρεθεί σήμερα ο 20χρονος που παραδόθηκε στα ελληνοαλβανικά σύνορα και κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη. Παράλληλα, το κατώφλι της ανακρίτριας θα περάσουν άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι, την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση ακόμη ενός προσώπου.Στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (10/2) ο 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία,
που κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του 19χρονη Άλκη και παραδόθηκε,…

Κρατούσε μαχαίρι στη δολοφονική επίθεση

Οπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο 20χρονος επέβαινε στο λευκό αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε η ομάδα των χούλιγκαν που δολοφόνησαν τον Άλκη. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπολοίπων 10 κακοποιών και τις πληροφορίες της Αστυνομίας, ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία ήταν το πρόσωπο που κρατούσε ένα μαχαίρι κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης στον Άλκη.

O 20χρονος που σύμφωνα με τα αλβανικά Μέσα ονομάζεται Roxhers Demirazi αλλά στα social media εμφανίζεται ως «Geri Outlaw» είπε πως έμαθε από τις ειδήσεις ότι έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα