Διονύσης Ατζαράκης: Η κωμική σειρά που ετοιμάζει, το stand up και η συνεργασία με τον Λάκη Λαζόπουλο

«Δεν έχει χρειαστεί να ζητήσω συγγνώμη, γιατί διπλοτσεκάρω τα κείμενά μου», είπε ο Διονύσης Ατζαράκης.Ο stand up comedian και ηθοποιός, Διονύσης Ατζαράκης, ήταν προσκεκλημένος την Τετάρτη (03/01) στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε για την κωμωδία, τονίζοντας πως ετοιμάζει μια κωμική περιπέτεια…

«Διπλοτσεκάρω τα κείμενά μου για να μην στεναχωρήσω κάποιον»

Όσον αφορά στο stand up με το οποίο ασχολείται επί σειρά ετών, ο Διονύσης Ατζαράκης δήλωσε: «Όταν κάνω stand

up, είναι μια τραβηγμένη εκδοχή του εαυτού μου. Άλλο να είσαι ηθοποιός που παίζεις σε μια σειρά μυθοπλασίας και άλλο να βγαίνεις σε ένα stand up comedy. Είσαι κάμποσο ο εαυτός σου. Είσαι απλά μια τραβηγμένη εκδοχή του εαυτού σου και είσαι υπεύθυνος για του τι θα πεις. Δεν με έχει πάρει κάποιος για παράπονο. Κάποιες φορές που ένιωθα εγώ άσχημα, ίσως θα πάρω εγώ. Για παράδειγμα, είχε δώσει συνέντευξη ο Κοψιδάς στη Δάφνη Καραβοκύρη και μόνταρα εγώ τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις. Επειδή είχα δει το βίντεο και είχα καταλάβει ότι τρολάρει. Του έστειλα μήνυμα να μην παρεξηγηθεί και ότι το έκανα καλοπροαίρετα και, αντιθέτως, του άρεσε».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Πριν κάνω οτιδήποτε, θα το περάσω από κόσκινο. Δεν έχει φάει cancel κάποιος stand up comedian. Τα κείμενα τα διπλοτσεκάρω με τον φόβο μην στεναχωρήσω κάποιον άθελά μου και μην πάρω θέση λάθος ως προς το τι θεωρώ εγώ σωστό και θέλω να πρεσβεύω. Σίγουρα θα έχει στεναχωρηθεί κάποιος, όπως για παράδειγμα αυτό με την εικόνα των Χριστιανών. Δεν έχει χρειαστεί να ζητήσω συγγνώμη γιατί έχω πολύ στο μυαλό μου όταν βγάζω κάτι. Αυτή η υπευθυνότητα του cancel. Θέλει προσοχή πάντα. Είναι εθιστικό γιατί κάποια ταμπού ξέρεις ότι θα γελάσουν. Αν υπάρχει κάτι που είναι προβληματικό, καλύτερα πέτα το».

Η συνεργασία στο θέατρο με τον Λάκη Λαζόπουλο

Τέλος, ο Διονύσης Ατζαράκης συμμετέχει στην παράσταση «Όταν πέθανα», στο θέατρο «Βέμπο», στην οποία πρωταγωνιστούν ο Λάκης Λαζόπουλος και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Έτσι, για τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο ίδιος είπε: «Στο θέατρο που είμαι τώρα με τον Λάκη Λαζόπουλο και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, υπήρχε το κείμενο έτοιμο από την αρχή και μου είπε ο Λάκης: "Έλα!". Τον ρώτησα εάν μπορώ τα δικά μου κομμάτια να τα γράψω εγώ. Εννοείται ότι μου ζητούσε σε κάποια σημεία να γίνονται συγκεκριμένα πράγματα στην πλοκή. Τα έγραφα εγώ και του τα έστελνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα