Διοικητές νοσοκομείων: Γκρίνια στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ

Μεγάλη αναστάτωση και γκρίνια έχει ξεσηκώσει στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ το θέμα των διορισμών στις διοικήσεις των νοσοκομείων. Πολλά τα εσωκομματικά πυρά και ενδεικτική είναι η ανάρτηση που έκανε στο facebook ένα κομματικό στέλεχος μιας μεγάλης κομματικής οργάνωσης, η αναπληρώτρια διευθύντρια της ΝΔ Θεσσαλονίκης Αναστασία Ασπρούτσου.

 

Μεγάλη αναστάτωση και γκρίνια έχει ξεσηκώσει στον κομματικό

μηχανισμό της ΝΔ το θέμα των διορισμών στις διοικήσεις των νοσοκομείων. Πολλά τα εσωκομματικά πυρά και ενδεικτική είναι η ανάρτηση που έκανε στο facebook ένα κομματικό στέλεχος μιας μεγάλης κομματικής οργάνωσης, η αναπληρώτρια διευθύντρια της ΝΔ Θεσσαλονίκης Αναστασία Ασπρούτσου.

Το συγκεκριμένο στέλεχος «θύμησε» μια παλαιότερη ανάρτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τέτοια εποχή πριν δύο χρόνια που έλεγε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την σημείωση «ασχολίαστο», εκφράζοντας ουσιαστικά αγανάκτηση: «Δεν πρόκειται να ανεχτώ στις διοικήσεις των νοσοκομείων να τοποθετούνται αποτυχημένοι πολιτευτές που αναζητούν μια αργομισθία στο Δημόσιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα