Χυδαία επίθεση Μασκ σε Τριντό: «Κορίτσι μου δεν είσαι πια κυβερνήτης του Καναδά»
Επίθεση στον Τζάστιν Τριντό εξαπέλυσε ο Ίλον Μασκ μετά την κατηγορηματική άρνησή του να αποδεχθεί την πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ να γίνει ο Καναδάς η 51η πολιτεία των ΗΠΑ.
«Δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε μία στο εκατομμύριο ο Καναδάς να γίνει μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών», έγραψε ο πρωθυπουργός της χώρας σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.
«Οι εργαζόμενοι και οι κοινότητες
Υπενθυμίζεται πως ο Τζάστιν Τριντό πριν από μερικά 24ωρα παραιτήθηκε από την ηγεσία του Φιλελεύθερου Κόμματος, μετά από εννέα χρόνια στην εξουσία, ανακοινώνοντας πως θα αποχωρήσει και από την πρωθυπουργία μόλις εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος.
Αντιδρώντας στις δηλώσεις του Τριντό, ο Μασκ απάντησε με χλευασμό σε ανάρτησή του στο Χ: «Κορίτσι μου, δεν είσαι πια κυβερνήτης του Καναδά, οπότε δεν έχει σημασία τι λες».
«Προς το συμφέρον του Καναδά να γίνει η 51η Πολιτεία»Ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά την Γροιλανδία, έβαλε στο «μάτι» και τον Καναδά. Σε ανάρτησή του στα social media εμφάνισε τον χάρτη των ΗΠΑ και του Καναδά βαμμένο με την αμερικανική σημαία, καλώντας τη γειτονική χώρα να γίνει η 51η των ΗΠΑ.
«Αν ο Καναδάς συγχωνευόταν με τις ΗΠΑ, δεν θα υπήρχαν τελωνειακοί δασμοί, οι φόροι θα μειώνονταν σημαντικά και ο Καναδάς θα ήταν απολύτως ασφαλής απέναντι στην απειλή των ρωσικών και κινεζικών πλοίων που τον περικυκλώνουν συνεχώς. Μαζί, τι μεγάλο έθνος που θα ήμασταν!», έγραψε.
Στη συνέχεια, ερωτηθείς σχετικά σε συνέντευξη Τύπου, είπε πως οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την οικονομική τους ισχύ έναντι του Καναδά, τονίζοντας ότι η γειτονική χώρα «επιδοτείται» από τις ΗΠΑ για την προστασία της.
Στην δήλωση αυτή, απάντησε η υπουργός Εξωτερικών του Καναδά, Μέλανι Τζολί, η οποία διαμαρτυρήθηκε για τα σχόλια που έκανε νωρίτερα ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την «οικονομική ισχύ» της Ουάσινγκτον εναντίον της γειτονικής, συμμαχικής χώρας.
«Τα σχόλια του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δείχνουν παντελή έλλειψη κατανόησης του τι καθιστά τον Καναδά μια ισχυρή χώρα (…) Δεν θα υποκύψουμε ποτέ απέναντι στις απειλές», έγραψε η Τζολί σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Επιβεβαιώθηκε και δεύτερο κρούσμα HMPV στη Θεσσαλονίκη
- Πώς θα μειώσετε τις πιθανότητες να κολλήσετε τον μεταπνευμοϊό
- Το Λος Άντζελες φλέγεται – Διασημότητες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους
- Φόβοι για νέα παvδημiα – Ουρές στα νοσοκομεία
- Ποιοι δρόμοι κλείνουν λόγω της κηδείας του Κώστα Σημίτη
- Μεταπνευμονοϊός HMPV: Τι λένε οι ειδικοί μετά το κρούσμα στη Θεσσαλονίκη – «Καμία σχέση με τον κορωνοϊό» [βίντεο]
- Ξέσπασε ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Ένα χρόνο ήμουνα φυλακή για μια κυρία που είπε ψέματα και αθωώθηκα. Δεν έχω μιλήσει πέντε χρόνια» - Αποχώρησε από τη δίκη (βίντεο)
- Ποιο είναι το ιδανικό βάρος ανάλογα με το ύψος σας
- Στ. Λουκίδης στο Πρώτο για μεταπνευμονοϊό HMPV: Δεν είναι καινούργιος ιός – Δεν υπάρχει όμως, κάποια θεραπεία, ούτε σχετικό εμβόλιο (audio)
- Το ατόπημα Σαμαρά
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iEidiseis
- Το ατόπημα Σαμαρά
- Χειμερινές εκπτώσεις 2025: Πότε αρχίζουν - 2 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά
- Άννα Διαμαντοπούλου: Ιστορία
- Στέλιος Διονυσίου: «Θα τα πούμε όλα για τον πατέρα μας στο θεατρικό στο Παλλάς» - «είχε πάθη»
- «Τα σύνορα δεν αλλάζουν»: H πρώτη απάντηση από την ΕΕ στον Τραμπ για τη Γροιλανδία
- Εντοπίστηκε και δεύτερο κρούσμα του HMPV στην Ελλάδα - Θετική η σύζυγος του 71χρονου
- Πέτρος Φιλιππίδης: Αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα – «Πόσο ακόμα θα ξεφτιλιστώ;»
- Χυδαία επίθεση Μασκ σε Τριντό: «Κορίτσι μου δεν είσαι πια κυβερνήτης του Καναδά»
- Αύριο η κηδεία του Σημίτη: Δεν θα γίνει λαϊκό προσκύνημα - Ποιοι θα εκφωνήσουν επικήδειο, οι κλειστοί δρόμοι
- Συνάντηση Δούκα – Φάμελλου στο Δημαρχείο της Αθήνας για τα τέλη ταφής απορριμμάτων

- Τελευταία Νέα iEidiseis
- Χυδαία επίθεση Μασκ σε Τριντό: «Κορίτσι μου δεν είσαι πια κυβερνήτης του Καναδά»
- Συνάντηση Δούκα – Φάμελλου στο Δημαρχείο της Αθήνας για τα τέλη ταφής απορριμμάτων
- Αύριο η κηδεία του Σημίτη: Δεν θα γίνει λαϊκό προσκύνημα - Ποιοι θα εκφωνήσουν επικήδειο, οι κλειστοί δρόμοι
- Στέλιος Διονυσίου: «Θα τα πούμε όλα για τον πατέρα μας στο θεατρικό στο Παλλάς» - «είχε πάθη»
- Το ατόπημα Σαμαρά
- Εντοπίστηκε και δεύτερο κρούσμα του HMPV στην Ελλάδα - Θετική η σύζυγος του 71χρονου
- Άννα Διαμαντοπούλου: Ιστορία
- «Τα σύνορα δεν αλλάζουν»: H πρώτη απάντηση από την ΕΕ στον Τραμπ για τη Γροιλανδία
- Πέτρος Φιλιππίδης: Αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα – «Πόσο ακόμα θα ξεφτιλιστώ;»
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Παρέμβαση εισαγγελέα για όσα έγιναν στο πάρκινγκ της Opap Arena μετά το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
- Τι έχει η Γροιλανδία που τη θέλουν όλοι;
- Έρχεται το «Σουίνι Τόντ: Ο Δαιμόνιος Κουρέας της Fleet Street» στο Ολύμπια για λίγες παραστάσεις
- Ιράν: Απελευθερώθηκε η ιταλίδα δημοσιογράφος, Σεσίλια Σάλα
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε επενδύσεις 20 δισ. δολαρίων από τα ΗΑΕ για κέντρα δεδομένων στις ΗΠΑ
- Ποινική δίωξη κατά του 52χρονου καθηγητή για ασελγείς πράξεις σε βάρος της μαθήτριάς του
- Βέροια: Στο νοσοκομείο Βέροιας για προληπτικές εξετάσεις ο 23χρονος σκιέρ
- Αλ. Σδούκου στο Πρώτο: Περίπου 16.000 ωφελούμενοι υπολογίζονται από το νέο Εξοικονομώ – Έως 35.000 ευρώ οι παρεμβάσεις (audio)
- Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Πρεμιέρα για το β΄ κύκλο της επιτυχημένης σειράς
- Nova: Ο Ιανουάριος έχει αστυνομικές και περιπετειώδεις σειρές που καθηλώνουν στα κανάλια Novacinema!