Χίος: Η στιγμή της εισβολής κατοίκων στο ξενοδοχείο των ΜΑΤ (video)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στον Καρφά της Χίου όταν διαδηλωτές εισέβαλαν σε ξενοδοχείο όπου διαμένουν αστυνομικοί προπηλακίζοντας τους.

Σε λιντσάρισμα ανδρών των ΜΑΤ που βρίσκονταν στα δωμάτια τους στο ξενοδοχείο «Ερύθα» στον Κάρφα της Χίου προχώρησαν πολίτες που κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο το μεσημέρι της Τετάρτης (26/2), όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Όπως μετέδωσε

το Ράδιο «Αλήθεια» οι πολίτες ήταν «εκτός ελέγχου», εισέβαλαν στο ξενοδοχείο και στα δωματία που κοιμόντουσαν οι αστυνομικοί και έβαλαν εναντίον τους.

Όπως φαίνεται στο σχετικό ορισμένοι εκ των διαδηλωτών πέταξαν στον περιβάλλοντα χώρο ρούχα και εξοπλισμό των ΜΑΤ, ενώ πληροφορίες του alithia.gr κάνουν λόγο για τραυματισμό τριών αστυνομικών.

Των επεισοδίων αυτών προηγήθηκε η κινητοποίηση των κατοίκων στο κέντρο της πόλης και πορεία που κατευθύνθηκε προς την Αστυνομία.

Με επέμβαση αξιωματούχου στη Δ/νση Αστυνομίας Χίου τα πνεύματα αυτήν την ώρα φαίνεται ότι έχουν ηρεμήσει, αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Χίος: Οι εθνοφρουροί πήγαν να παραδώσουν τα όπλα τους στην ΤαξιαρχίαΛέσβος: «Φωτιά από χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και δακρυγόνα που έριξαν τα ΜΑΤ»Τσίπρας: Η ΝΔ έχει μετατρέψει τα νησιά του Β. Αιγαίου σε μόνιμο πάρκινγκ ψυχώνΓενική απεργία στα νησιά: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις σε Λέσβο, Χίο και ΣάμοΓεννηματά: Αποδείχτηκε το μεγάλο ψέμα του κ. Μητσοτάκη προς τους νησιώτες  
Keywords
Τυχαία Θέματα