Χατζηγιοβάννης: «Πάντα θα δίνω στον Δώνη το 100%»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για την κατάσταση της ομάδας αλλά και για όσα γίνονται στα ενδότερα του Παναθηναϊκού.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε εν όψη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και αναφέρθηκε στην καλή του σχέση με τον προπονητή αλλά και για τα

όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Όσον αφορά την κούραση των παικτών στο αγωνιστικό μέρος ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι δουλέψαμε καλά όλο το διάστημα, ανταποκριθήκαμε καλά αλλά έχουμε να δώσουμε και άλλα μέσα στο γήπεδο. Στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε σε καλύτερο ρυθμό. Σίγουρα τα πρώτα 30 λεπτά ήμασταν καλά, μετά βγήκε η κούραση. Αυτό έγινε και στο δεύτερο μέρος αλλά είναι λογικό για κάθε ομάδα. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να ανέβουμε σε φυσική κατάσταση».

Αναφερόμενος για τα γεγονότα των περασμένων ημερών στο θέμα του προπονητή είπε: «Δεν ήταν εύκολο αλλά δεν πιστεύω πως εδώ στην ομάδα υπάρχει κάποιος παίκτης που θα τον βάλει ο προπονητής να παίξει και δεν θα τα δώσει όλα. Όποιος παίκτης είναι εδώ και φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού πρέπει να τα δίνει όλα σε κάθε ματς. Εννοείται με τον προπονητή είμαστε δύο χρόνια μαζί. Εμένα προσωπικά με έχει στηρίξει, με έχει βάλει να παίξω στην ομάδα οπότε πάντα θα δίνω για τον κ. Δώνη το 100% μέσα στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χατζηγιοβάννης, Πάντα, Δώνη, 100,chatzigiovannis, panta, doni, 100