Χαρίτσης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εμπαίζει τα μεσαία στρώματα

Αλέξης Χαρίτσης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εμπαίζει τα μεσαία στρώματα - Πολύ γρήγορα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις μεθοδεύσεις της

«Μετά το κουτσούρεμα του κοινωνικού μερίσματος και την εξαγγελθείσα από τον υφυπουργό κ. Μηταράκη κατάργηση της μόνιμης 13ης σύνταξης, η κυβέρνηση της NΔ ετοιμάζεται για νέες περικοπές, αυτή τη φορά στους ελεύθερους επαγγελματίες», σημειώνει σε ανάρτηση του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης

Χαρίτσης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «επί διακυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α., 9 στους 10 ελεύθερους επαγγελματίες πλήρωναν κατώτατη εισφορά 175 ευρώ. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, ο σχεδιασμός της είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες να πληρώνουν τουλάχιστον 210 ευρώ. Αύξηση δηλαδή 20%».

Καταλήγοντας, υπογραμμίζει: «Αφού σπεκούλαρε προεκλογικά για να υφαρπάξει την ψήφο τους, η ΝΔ, ως κυβέρνηση πλέον, συνεχίζει τον εμπαιγμό προς τα μεσαία στρώματα, επιφυλάσσοντας τους επιβαρύνσεις αντί για ελαφρύνσεις. Πολύ γρήγορα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις μεθοδεύσεις της».

Η ανάρτηση του βουλευτή και εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Χαρίτση, στο Facebook:

«Μετά το κουτσούρεμα του κοινωνικού μερίσματος και την εξαγγελθείσα από τον υφυπουργό κ. Μηταράκη κατάργηση της μόνιμης 13ης σύνταξης, η κυβέρνηση της ετοιμάζεται για νέες περικοπές, αυτή τη φορά στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η σχεδιαζόμενη επαναφορά των κλάσεων θα φέρει σημαντικές επιβαρύνσεις για εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους.

Θυμίζουμε ότι επί διακυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α., 9 στους 10 ελεύθερους επαγγελματίες πλήρωναν κατώτατη εισφορά 175 ευρώ. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, ο σχεδιασμός της είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες να πληρώνουν τουλάχιστον 210 ευρώ. Αύξηση δηλαδή 20%.

Αφού σπεκούλαρε προεκλογικά για να υφαρπάξει την ψήφο τους, η ΝΔ, ως κυβέρνηση πλέον, συνεχίζει τον εμπαιγμό προς τα μεσαία στρώματα, επιφυλάσσοντας τους επιβαρύνσεις αντί για ελαφρύνσεις. Πολύ γρήγορα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις μεθοδεύσεις της».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαρίτσης, Μητσοτάκη,charitsis, mitsotaki