Χάος στην Αττική Οδό: Εισαγγελική παρέμβαση για τους «θαμμένους» οδηγούς στο χιόνι (Βίντεο)

Πανδαιμόνιο επικρατεί στην Αττική Οδό, καθώς οδηγοί είναι για ώρες εγκλωβισμένοι στα χιόνια, ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται και παιδιά. Αρκετοί παρατάνε τα αυτοκίνητα, ενώ θα πραγματοποιηθεί εισαγγελική παρέμβαση για το χάος που έχει δημιουργεί.Τεράστιο χάος έχει δημιουργηθεί στην Αττική Οδό, καθώς τα χιόνια έχουν εγκλωβίσει χιλιάδες οδηγούς, οι οποίοι μάταια αναζητούν μια λύση, καθώς ο κρατικός μηχανισμός παρέλυσε σε ακόμη μία κακοκαιρία που…

Παράλληλα, οι οδηγοί αναζητούν μόνοι τους λύση, καθώς ο κρατικός μηχανισμός παρέλυσε για ακόμη μία φορά, παρά τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων και μετά την περσινή εμπειρία με την «Μήδεια», που έντυσε στα«λευκά» περιοχές στις οποίες δεν συνηθίζεται να χιονίζει.

Οι καταγγελίες που γίνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζουν ότι στα χιόνια βρίσκονται παιδιά για τουλάχιστον 5 ώρες, με μοναδική θέρμανση την προστασία που παρέχει το όχημα.

Επίσης, σύμφωνα τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω των social media, η απάντηση της Πολιτικής Προστασίας, είναι η εξής:

«Δε ξέρω πως να βοηθήσω»

Μάλιστα, η άγνοια της Πολιτικής Προστασίας για το πεδίο στο οποίο φέρνει ευθύνες, έρχεται λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής για τους εγκλωβισμένους οδηγούς στα χιόνια που έχουν καλύψει την Αττική.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Θανάσης Αυγερινός, κατά τη διαδρομή που έκανε προς το αεροδρόμιο προκειμένου να διαπιστώσει την κίνηση στο δίκτυο αρμοδιότητας της περιοχής του, δεν έκρυψε την έκπληξη και την απορία του για το «πού πηγαίνουν όλοι αυτοί οι χιλιάδες οδηγοί» και αναρωτήθηκε, «δεν έχουν ενημερωθεί, δεν ακούν τα δελτία ειδήσεων;».

{https://www.facebook.com/george.ntouros.3/posts/10228308538801984}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάος, Αττική Οδό, Εισαγγελική, Βίντεο,chaos, attiki odo, eisangeliki, vinteo