Χανιά: Βρέθηκε ο νεαρός ΑμεΑ που κατήγγειλε βιασμό και ενδοοικογενειακή κακοποίηση

Το παιδί βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του, ενώ φέρεται να είναι με τον παππού του στα Χανιά.Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 18χρονου αγοριού που πάσχει από νοητική στέρηση στα Χανιά, ο οποίος έχει καταγγείλει ότι έχει κακοποιηθεί από τον πατέρα του αλλά και βιαστεί από φίλο…

Τι έχει καταγγείλει το αγόρι

Υπενθυμίζεται, ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από ένα μήνα σε δήμο του νομού Χανίων, όταν και έγινε καταγγελία για τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες φέρεται να ζούσε το αγόρι.

Σύμφωνα με την κοινωνική έρευνα που έγινε, αλλά και όσα εξομολογήθηκε ο νεαρός, ο πατέρας του τον έδερνε και τον κλείδωνε έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα να κοιμάται στα χωράφια, ακόμα και πάνω σε δέντρα.

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς κατήγγειλε ακόμα ότι έπεσε θύμα βιασμού, όταν ήταν 14 ετών από 66 χρόνο φίλο του πατέρα του, τον οποίο και κατονόμασε.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι ο 66χρονος τον απειλούσε πως αν μιλήσει, θα του κάνει χειρότερα.

Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι

Σημειώνεται ακόμα, ότι τόσο ο πατέρας τους 18χρονου όσο και ο ο 66χρονος που κατηγορείται ότι τον κακοποίησε σεξουαλικά όταν το παιδί ήταν 14 χρονών, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα