Χανιά: Βρέθηκαν κι άλλα μέλη του τεμαχισμένου άνδρα - Από το Ρέθυμνο οι σακούλες

Συνεχίζεται το θρίλερ στα Χανιά, καθώς οι Αρχές βρήκαν κι άλλα μέλη του διαμελισμένου πτώματος.Σε ταινία τρόμου παραπέμπει αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στην ΔΕΔΙΣΑ Χανίων, εξαιτίας των τεμαχισμένων ανθρώπινων μελών που εντοπίστηκαν σε σακούλες σκουπιδιών την Τρίτη 18/7. Σύμφωνα…

Από πού ήρθαν τα μακάβρια ευρήματα

Στο μεταξύ οι έρευνες των αρχών έχουν στραφεί στην πορεία που ακολούθησε ένα συγκεκριμένο

όχημα το οποίο μετέφερε απορρίμματα στην μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στα Χανιά.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες δείχνουν ότι οι σακούλες έφτασαν στο εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων από το Ρέθυμνο. Ο/οι δράστης/δράστες τεμάχισαν τον άτυχο άνδρα και πέταξαν τα μέλη του σε σκουπίδια, που κατέληξαν στα Χανιά.

«Αυτά τα ευρήματα ήταν από τα δρομολόγια της ανακύκλωσης του Ρεθύμνου. Έχει εντοπιστεί το όχημα που τα μετέφερε. Αυτά τα απορρίμματα δεν έρχονται με απορριμματοφόρα στη ΔΕΔΙΣΑ αλλά με press container από το δήμο Ρεθύμνου και γι’ αυτό εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τη διαδρομή», υπογράμμισε στο Cretapost.gr ο κ. Μιχάλης Τσουπάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ.

Ακόμα, όπως είπε ο ιατροδικαστής, ο θάνατος του ατόμου επήλθε το αργότερο πριν δέκα μέρες, ωστόσο οι εξετάσεις που αναμένεται να διενεργηθούν θα δώσουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, αφού η διαδικασία της σήψης μπορεί να επιτάχυνε εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Οι έρευνες των αρχών για τη φρικιαστική υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων επιχειρούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης ενώ οι δυσκολίες είναι τεράστιες.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει καμία δήλωση εξαφάνισης άνδρα που να ήταν σε εξέλιξη, ενώ αν όντως πρόκειται για άτομο που κατάγεται από την Ασία, τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα για τις έρευνες, αφού δύσκολα μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Βρέθηκαν, Ρέθυμνο,chania, vrethikan, rethymno