Χαμόγελα και πειράγματα στο δείπνο του Φατίχ Τερίμ με τους παίκτες του Παναθηναϊκού (βίντεο)

Νέα εποχή για τον Παναθηναϊκό και τον Φατίχ Τερίμ στη θέση του προπονητή – Το κλίμα με τους παίκτες μοιάζει οικογενειακό.Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, προσκάλεσε σε δείπνο, το βράδυ του Σαββάτου (30/12), τους παίκτες της ομάδας και τα χαμόγελα περίσσευαν. Συγκεκριμένα, το κλίμα ήταν οικογενειακό, ενώ δεν…

Φατίχ Τερίμ:
«Ήρθα στον Παναθηναϊκό να γράψω ιστορία»

Ο Φατίχ Τερίμ παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το μεσημέρι της Παρασκευής (29/12), και ο Τούρκος προπονητής έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δηλώνοντας πως ήρθε στο «Τριφύλλι», προκειμένου «να γράψει ιστορία».

Επισημαίνεται ότι ο Τούρκος προπονητής αναλαμβάνει ένα σύνολο παικτών το οποίο είναι – κατά κύριο λόγο – «δημιούργημα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οπότε ο ίδιος ευχαρίστησε τον Σέρβο συνάδελφό του για την ομάδα που του παρέδωσε. Επίσης, τόνισε ότι σε μια τέτοια περίπτωση διαδοχής καθηκόντων προπονητή, θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα για να γίνει ομαλά η μετάβαση. «Θέλουμε να συνεχίσουμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα δώσουμε τα πάντα γι' αυτό. Θέλω πολύ να ακούσω τη μουσική του Champions League στο γήπεδό μας. Ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία, δεν είναι και το πιο εύκολο να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε. Θα δούμε τι θα καταφέρουμε», τόνισε.

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι και την δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία, ο Φατίχ Τερίμ είπε: «Πολύ σύντομα έχουμε αγώνα. Έχω μια φιλοσοφία. Όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα, έχεις ως στόχο κάθε κύπελλο. Μπορεί να κερδίσουμε ή να χάσουμε, αλλά στόχος μας είναι όλα τα κύπελλα. Το συντομότερο θα περάσω τη δική μου φιλοσοφία στην ομάδα. Με πιο γρήγορο ρυθμό, πίεση και μεγαλύτερη κατοχή. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και θα προσπαθήσω να τη διδάξω».

Αναφορικά με τη μεταγραφική περίοδο, ο Φατίχ Τερίμ δήλωσε: «Από την 1η Ιανουαρίου αρχίζουν οι μεταγραφές. Με τον τεχνικό διευθυντή συζητάμε αυτά τα θέματα. Αν θα υπάρχει κάτι που ενδιαφερόμαστε, είναι καλύτερο να το ακούσετε από εμάς. Κάνουμε συζητήσεις, δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Πριν γνωρίσω την ομάδα μου, δεν θέλω να κάνω μεταγραφή. Τους εμπιστεύομαι. Έχουν περάσει τρεις μέρες. Όλες τις πληροφορίες τις παίρνω από τον κύριο Γιάννη. Να μην ανησυχεί κανείς αν δούμε ότι χρειαζόμαστε έναν παίκτη. Έχουμε δύο στόπερ τραυματίες. Έχει συμβεί να βάλω τους παίκτες σε άλλες θέσεις. Αν δούμε ότι έχουμε ανάγκη, τότε θα δούμε τι θα κάνουμε γι' αυτό. Δεν υπάρχει χώρα στη μεταγραφή. Είτε από την Τουρκία είτε από άλλη χώρα θα το προχωρήσουμε».

«Έχω πάρει πάνω από 30 τίτλους στην καριέρα μου», τόνισε ο έμπειρος Τούρκος προπονητής στη συνέχεια των δηλώσεών του, προσθέτοντας το εξής: «Συζήτησα με τον κύριο Αλαφούζο. Όταν βρεθήκαμε, μου είπε για την ομάδα, μου εξήγησε τι περιμένει από εμένα, τι θέλει από την ομάδα και τους στόχους. Με τον πρόεδρο από την πρώτη στιγμή είχαμε χημεία και σεβασμό και από την πρώτη συνάντηση μέχρι τώρα δεν με άφησαν μόνο μου ούτε μια στιγμή. Όπως είπα και στο ντοκιμαντέρ, ήρθα για να γράψω μια ιστορία. Είχα πολλές προτάσεις κυρίως από την άλλη πλευρά της θάλασσας. Δεν τις δέχθηκα. Με τον πρόεδρο, όταν συζήτησα, δέχθηκα τον σεβασμό και όλοι μαζί σαν μια οικογένεια θα προσπαθήσουμε να πάμε όλοι μαζί πιο μπροστά».

{https://youtu.be/PlyIonzEYKM}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαμόγελα, Φατίχ Τερίμ, Παναθηναϊκού,chamogela, fatich terim, panathinaikou