Χαλκιδική: Θρίλερ με τον τρίτο αγνοούμενο - Με υποβρύχιο drone ψάχνουν τον 30χρονο

Κανένα ίχνος ζωής μεχρι στιγμής από τον 30χρονο που παρασύρθηκε από τα ρεύματα της θάλασσας το Σάββατο στη Χαλκιδική. Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρες οι έρευνες.Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, λέει ο θυμόσοφος λαός και στη Χαλκιδική ελπίζουν όλοι σε ένα θαύμα, μιας και ο χρόνος είναι εναντίον τους. Από το Σάββατο που χάθηκε στη θάλασσα…

Δεινός κολυμβητής, νεαρός, με καλή φυσική κατάσταση και ιδιαίτερα ψύχραιμος, παρά τις πολύ αντίξοες συνθήκες, ο Ιβάν κατάφερε να ανατρέψει τα σε βάρος του προγνωστικά. Απαντώντας στην ερώτηση «Τι σκεφτόσουν

όταν ήσουν στη θάλασσα; Την οικογένειά σου, τους φίλους σου, τη ζωή σου;», είπε συγκεκριμένα: «Όχι, όχι, έπρεπε να αδειάσω το μυαλό μου, γιατί αν τους σκεφτόμουν, οι καρδιακοί μου παλμοί θα αυξάνονταν και αυτό θα χειροτέρευε την κατάσταση. Έπρεπε να παραμείνω ήρεμος».

O Ιβάν, όπως και ο Βασίλ που διασώθηκε πρώτος από το λιμενικό το Σάββατο το απόγευμα, αγωνιούν και προσεύχονται για τον αγνοούμενο φίλο τους Μάρτιν.

Ο Βασίλ δήλωσε για την περιπέτειά τους και τον αγνοούμενο φίλο τους: « Κολυμπούσαμε μαζί όταν το κύμα μας πήρε στη θάλασσα, τον έβλεπα για μια ώρα, μετά τον έχασα, δε γνωρίζω τί του συνέβη, προσεύχομαι να είναι καλά, αλλά θα δούμε, είναι μεγάλο το διάστημα που δεν τον βλέπαμε, επομένως ελπίζουμε να είναι καλά, η ελπίδα ποτέ δε πεθαίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα