Χαλάνδρι: Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο έλαβε η 49χρονη – Παρουσιάστηκε χωρίς δικηγόρο

Η 49χρονη που πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, στο Χαλάνδρι, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Ούτε σήμερα είχε δικηγόρο για να την εκπροσωπήσει ενώπιον της ανακρίτριας.Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, έλαβε από την 11η τακτική ανακρίτρια η 49χρονη που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 68χρονο πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της,…

«Η 12χρονη έπεσε πάνω στο αιμόφυρτο σώμα του πατέρα της για να τον προστατέψει»

Η

12χρονη κόρη του οφθαλμίατρου όχι μόνο χτύπησε το χέρι της μητέρας της για να την αφοπλίσει, αλλά στη συνέχεια έπεσε πάνω στο σώμα του αιμόφυρτου πατέρα της για να τον προστατέψει από το ενδεχόμενο να δεχθεί τη χαριστική βολή.

Την αποκάλυψη έκανε ο δικηγόρος και προσωπικός φίλος του θύματος, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

«Χτύπησε το χέρι της και στη συνέχεια έπεσε πάνω στο σώμα του πατέρα, ο οποίος ήταν αιμόφυρτος και τον προστάτευσε», δήλωσε ο κ. Αλεξανδράκης.

Με αφορμή την απολογία της στον ανακριτή, είπε πως η δράστιδα «είναι ευρηματική, ξέρει να χειρίζεται τους ανθρώπους» και χαρακτήρισε «μπούρδες» όσα ισχυρίστηκε σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας του οφθαλμίατρου, ο κ. Αλεξανδράκης είπε πως υποβλήθηκε σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, η οποία κράτησε 8 ώρες. Σημείωσε πως η μία σφαίρα, που πήγε στον θώρακα, ήταν ακίνδυνη. Ωστόσο η άλλη χτύπησε ζωτικά όργανα. Οι γιατροί, είπε, πως χαρακτηρίζουν επιτυχημένη την επέμβαση και ότι είναι πιθανό σήμερα να βγει από την Εντατική.

Τέλος, αποκάλυψε απειλές κατά της ζωής του. Σύμφωνα με τον ίδιο, δικηγόρος στον οποίο η 49χρονη μίλησε για να του ζητήσει να αναλάβει την υπεράσπισή της (αλλά ο ίδιος αρνήθηκε), φέρεται να του είπε πως μόλις βγει έξω οι επόμενες σφαίρες θα είναι για τον κ. Αλεξανδράκη. Τις απειλές, που επανέλαβε τρεις φορές, μετέφερε ο συνάδελφος του στον ίδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα