Μπογδάνος κατά Καινούργιου για τις εκτρώσεις

«Μεγαλύτερο λάθος και από το ότι κατέβηκαν οι αφίσες κατά των εκτρώσεων από το μετρό» σχολίασε ο Μπογδάνος το ότι η παρουσιάστρια έκλεισε ακροάτρια

Μια τηλεθεάτρια, η οποία αποκάλυψε ότι έχει κάνει έκτρωση, βγήκε και μίλησε στον αέρα του Open χθες, και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου.

​Η τελευταία δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την τηλεθεάτρια και χαρακτηριστικά είπε: «Σας παρακαλώ κυρία μου, τέτοια πράγματα εγώ δε θέλω, να κλείσουμε την κυρία. Όχι, όχι. Εδώ έχουμε πει, δεν ρίχνουμε παιδιά, δεν υιοθετούμε τέτοιες απόψεις».

Το ζήτημα συζητήθηκε και

με αφορμή τις αφίσες που κυκλοφόρησαν στο μετρό τις προηγούμενες μέρες, στα πλαίσια καμπάνιας κατά των εκτρώσεων, ενώ το βίντεο με την ξανθιά παρουσιάστρια σχολιάστηκε ευρέως και στα social media.

Σήμερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε εκφράσει την άποψη ότι ήταν «λάθος που κατέβηκαν οι αφίσες από το μετρό», σχολίασε τα παραπάνω μέσω twitter.

«Πρέπει ως κοινωνία να μη βουτάμε έτσι απλά στα χαρακώματα. Τα δικαιώματα οφείλουν να γίνονται σεβαστά, όπως οι απόψεις και οι επιλογές ζωής κάθε ανθρώπου», ανέφερε συγκεκριμένα.

Υπενθυμίζεται, ότι με εντολή του υπουργείου Μεταφορών, και μετά τον σάλο που προκλήθηκε, οι αφίσες της οργάνωσης «Αφήστε με να ζήσω!», απομακρύνθηκαν από τους σταθμούς του μετρό και η καμπάνια έλαβε τέλος.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα