Κορονοϊός: «Απείθαρχοι οι νέοι στα μέτρα» - Οι απίθανες δικαιολογίες που επικαλούνται

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας , μίλησε για τις απίθανες δικαιολογίες που επικαλούνται οι παραβάτες των μέτρων της απαγόρευσης της κυκλοφορίας ενώ διαφορετικές είναι οι αντιδράσειες των πολιτών ανάλογα με την ηλικία. 

Απίθανες δικαιολογίες ακούν καθημερινά οι αστυνομικοί που πραγματοποιούν ελέγχους στους πολίτες στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω του κορονοϊού. Όπως παραδέχτηκε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας οι αστυνομικοί έρχονται πολλές

φορές σε δύσκολη θέση αφού δεν είναι αντιμέτωποι με ποινικούς αλλά με απλούς πολίτες στους οποίους όμως θα πρέπει να βεβαιώσουν πρόστιμο εφόσον δεν συντρέχει λόγος μετακίνησης και δεν υπάρχουν τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη ο κ.Μπαλάσκας είπε πώς οι ηλικιωμένοι παραβάτες δείχνουν σεβασμό και προσπαθούν να δικαιολογηθούν σε αντίθεση με τους νέους που είναι απείθαρχοι. «Έχουμε πρόβλημα με τα μηχανάκια, πάμε να τα σταματήσουμε και πατάνε γκάζι» είπε χαρακτηριστικά ενώ κατά τη διάρκεια ελέγχου ένας πολίτης του είπε πώς βγήκε από το σπίτι του γιατί είχε αρχίσει να μιλάει στον καθρέφτη!

Διαβάστε ακόμη:

13033: Τι πρέπει να γράφει το sms για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα