«Αυλάκι» Πόρτο Ράφτη: Ένσταση από τους υπεύθυνους της πλαζ μετά το λουκέτο

Ανεστάλη για 15 ημέρες η λειτουργία στη δημοτική οργανωμένη παραλία Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη και πρόστιμο 7.000 ευρώ - Νομικά κινούνται οι υπέυθυνοι.

Ένσταση κατά της απόφασης των ελεγκτικών μηχανισμών που έβαλαν λουκέτο στην πλαζ Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη έκαναν οι υπεύθυνοι ζητώντας την άμεση επαναλειτουργία.

Μιλώντας στο Open o υπεύθυνος της πλαζ Χρήστος Μπισιώτης τόνισε πώς η απόφαση είναι αυστηρή και άδικη καθώς το λουκέτο επεβλήθη για μόλις 16 υπεράριθμα άτομα ενώ την ίδια ώρα όπως επισημαίνει οι ελεγκτές δεν έλαβαν υπόψιν τους όλα τα τετραγωνικά της πλαζ.

Ακόμη όπως είπε

ενώ στην είσοδο υπάρχει έλεγχος και για κάθε είσοδο δίνεται και σχετικό καρτελάκι το ίδιο δεν μπορεί να συμβεί από τις πλαϊνές εισόδους της παραλίας τις οποίες επιλέγουν αρκετοί πολίτες πηδώντας μάλιστα τα κάγκελα αφού δεν θέλουν να περιμένουν στην ουρά.

«Υπάρχουν φύλακες, γίνονται συστάσεις στους πολίτες που μπαίνουν από την πλευρά της παραλίας αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και συλλήψεις» είπε με νόημα ο κ.Μπισιώτης.

 

Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία στη δημοτική οργανωμένη παραλία Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη ανεστάλη για 15 μέρες καθώς υπήρχαν περισσότεροι λουόμενοι από το επιτρεπόμενο όριο. Επιβλήθηκε πρόστιμο 7.000 για τις αποστάσεις μεταξύ των ομπρελών.

Επίσης, Σε τρία παραλιακά μπαρ επιβλήθηκε επίσης αναστολή λειτουργίας 15 ημερών και πρόστιμο 5.000 στο καθένα καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν τηρούσαν τις αποστάσεις ανάμεσα στις ξαπλώστρες.

Ελέγχθηκαν επιπλέον δυο εστιατόρια στην ευρύτερη περιοχή. Στο ένα εστιατόριο επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ επειδή ήταν περισσότεροι πελάτες από όσους επέτρεπαν τα τετραγωνικά και στο δεύτερο 2.000 ευρώ για παραμονή στο μπαρ του εστιατορίου, καθώς αυτό απαγορεύεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα