Άρτα: Έλλειψη οξυγόνου και θερμοπληξία η αιτία θανάτου του βρέφους

Το μωράκι στην Άρτα πέθανε μένοντας σχεδόν 8 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο.Έλλειψη οξυγόνου και θερμοπληξία αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας για τον θάνατο το βρέφους στην Άρτα, το οποίο ξέχασε για σχεδόν 8 ώρες στο αυτοκίνητο ο πατέρας του. Όπως…

Τα πρώτα λόγια του πατέρα - Το Σάββατο η κηδεία

Ο δικηγόρος του 37χρονου αποκάλυψε τα πρώτα λόγια που είπε ο εντολέας του μετά την ασύλληπτη τραγωδία. Όπως είπε ο κ. Δημήτρης Λαμπράκης, το μήνυμα που στέλνει ο εντολέας του

είναι «να μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτή την κατάσταση».

Ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του ότι τόσο ο πατέρας όσο και η 27χρονη μητέρα επιχείρησαν να θέσουν τέλος στη ζωή τους, μόλις συνειδητοποίησαν, ότι το μωρό τους δεν ζει.

Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (13/5) αναμένεται να γίνει η κηδεία του άτυχου βρέφους. Ωστόσο, για να γίνει η κηδεία θα πρέπει το παιδί πρώτα να βαφτιστεί, αυξάνοντας έτσι και άλλο τον πόνο της οικογένειας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (9/5), όταν ο πατέρας πήρε το μόλις 5,5 μηνών κοριτσάκι του, προκειμένου να το μεταφέρει σε βρεφονηπιακό σταθμό. Για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, ξέχασε το παιδί δεμένο στο παιδικό κάθισμα του αυτοκίνητου του και έφυγε.

Όταν η 27χρονη σύζυγός του πήγε στο βρεφονηπιακό σταθμό να παραλάβει το παιδί, της είπαν ότι δεν το είχε πάει κανείς.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το 37χρονο σύζυγό της, ο οποίος είχε πάει στην εργασία του, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι είχε ξεχάσει το παιδί στο αυτοκίνητο.

«Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο», φέρεται να της είπε. Όταν έσπευσε στο σημείο, όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, το βρέφος είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του.


Το σημείο, όπου άφησε το αυτοκίνητό του ο πατέρας. Πηγή: ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα