Αρναούτογλου - Κανάκης: Η παλιά φιλία, η κόντρα και οι απαντήσεις

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά ανοιχτά στην επίθεση που δέχτηκε από τον Αντώνη Κανάκη σχετικά με την αντιγραφή της νέας του, λόγω κορονοϊού, εκπομπής. Το ιστορικό της κόντρας των δύο πρώην φίλων. 

Στα μαχαίρια βρίσκονται τις τελευταίες μέρες Αντώνης Κανάκης και Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή τις δημόσιες κατηγορίες του πρώτου προς τον δεύτερο για «ξεδιάντροπη αντιγραφή» της εκπομπής του. Ωστόσο, οι σχέσεις των δύο αντρών δεν ήταν πάντα έτσι αφού μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο αποτελούσαν μία παρέα!

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο Αντώνης Κανάκης σατίρισε με καυστικό τρόπο τη συνέντευξη του

είχε δώσει το The 2Night Show ο Νότης Σφακιανάκης αφήνοντας να εννοηθεί πώς στόχος του Γρήγορη Αρναούτογλου είναι μόνο τα νούμερα τηλεθέασης. Η κόντρα είχε αρκετά επεισόδια στο πέρασμα των χρόνων με τους δύο παρουσιαστές να ανταλλάσσουν υπονοούμενα και κατηγορίες. 

Ωστόσο, η κόντρα αναζωπυρώθηκε μετά τα τελευταία σχόλια του Αντώνη Κανάκη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να απαντά μέσω της εκπομπής του με αυστηρό τόνο. Ο ίδιος απάντησε και εκτός εκπομπής και αναφέρθηκε σημείο προς σημείο στις κατηγορίες για αντιγραφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρναούτογλου - Κανάκης,arnaoutoglou - kanakis